Blic

Zvezda bez prava na kiks u Kruševcu

-

Crvena zvezda nastavlja u visokom ritmu jer posle Napolija i Partizana sledi gostovanje Napretku u odloženom meču 5. kola Superlige. Utakmica se igra danas (18.30) u Kruševcu, a očekuje se da će trener Vladan Milojević priliku da ukaže fudbalerim­a koji su imali manju minutažu.

- Pokušavamo da razigramo sve igrače, zato su i tu da daju doprinos cilju koji imamo. Biće promena i u svakoj narednoj utakmici. Imamo zgusnut raspored, stalno igramo sredom i vikendom i nije baš lako, ali igračima je jasno da ne smemo imamo alibi ni za šta jer tako onda nećemo napredovat­i - rekao je trener Milojević.

On kaže da je kapiten Savić nastavio sa terapijama, ali i da ima drugih fudbalera sa problemima.

- Videćemo još na koga ću moći da računam. Nikolu Stojiljkov­ića očekujemo vrlo brzo sa nama, a i ostali imaju određene probleme. Što se tiče novajlija, to su igrači koji mogu dosta toga pruže, u to sam ubeđen i nemam nikakvu dilemu. Želimo da se što pre integrišu. Imam poverenje i u Kafua, niko od njih nije zaboravio fudbal, možda njemu samo treba malo više vremena da se uklopi, ali strpljiv sam i kroz rad se sve prevazilaz­i.

Trener Zvezde je pozvao navijače da im pomognu da osvoje nova tri boda na mestu na kome su potvrdili titulu prošle sezone.

- Publika u Kruševcu voli fudbal i Napredak, uvek je tamo teško igrati. Pozvao bih navijače da nam pomognu kao što su to i do sada činili. Fudbal je takva igra, nekad pobedite kada ne igrate dobro i samo o tome se priča. Težimo da imamo dobru igru - dodao je Milojević.

 ??  ?? veljko simić bi trebalo da se nađe u startnih 11 za meč sa napretkom
veljko simić bi trebalo da se nađe u startnih 11 za meč sa napretkom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia