Blic

Bekam u Majami dovodi i Zlatana

-

Bivši fudbaler Mančester junajteda i engleske reprezenta­cije Dejvid Bekam planira da uđe u istoriju američke MLS lige sa svojim timom Inter Majami koji će debitovati u ligi 2020. godine. I taj ulazak planira uz - neverovata­n “prasak”.

Od samog početka Bekam želi da formira ekipu od zvezda evropskog fudbala. Iako još uvek nema gotov stadion na kojem će njegova ekipa igrati, Englez je napravio plan koji će igrači nositi dres njegovog kluba.

- Ako me Bekam želi u svom timu, ja ću otići jer želim da karijeru završim u MLS ligi - izjavio je Antoan Grizman.

Najveća želja nekadašnje­g engleskog reprezenta­tivca je dovođenje Lionela Mesija kada ovome istekne ugovor sa Barselonom, koji Argentinac ima potpisan do 2021. godine.

- Želim da stvorim najveći i najbolji tim u SAD i zbog toga moramo da privučemo neke od najboljih igrača - rekao je Bekam.

Jedna od neverovatn­ih zamisli je čak dovođenje Kristijana Ronalda u napadački tandem sa Mesijem. Ronaldo ima 33 godine, a 2020, kada se planira formiranje “tima sveta”, ostaće mu još dve godine ugovora sa Juventusom.

Bekam želi da ubedi nekoliko bivših igrača iz Mančester junajteda, kao što su Runi, Nani, Falkao, pa čak i Ibrahimovi­ć koji bi tada imao 39 godina, da se pridruže njegovoj zamisli.

Čovek koji bi predvodio ovu ekipu je ni manje - ni više nego još jedan Bekamov saigrač iz Real Madrida - reč je o Zinedinu Zidanu, s kojim je već stupio u kontakt.

 ??  ?? zlatan ibrahimovi­ć ne planira da završi karijeru
zlatan ibrahimovi­ć ne planira da završi karijeru
 ??  ?? bekam stvara supertim u majamiju
bekam stvara supertim u majamiju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia