Blic

PSŽ neka nas čeka, Mladost je prioritet

Prvenstvo je na prvom mestu, naredna utakmica nam je najvažnija. Nema mnogo vremena da se razmišlja o Parižanima, ali doći će vreme i za to - naglasio je trener Vladan Milojević.

- veljko ivanović

Fudbaleri Crvene zvezde će večeras (20.30) sa lučanskom Mladosti imati uvertiru pred gostovanje PSŽU (sreda, 18.55) u drugom kolu grupe C Lige šampiona.

- Prvenstvo je prioritet kaže trener crveno-belih Vladan Milojević.

Kada se u poslednje vreme priča o Zvezdi, odmah se sve povezuje sa Ligom šampi- ona. Plasman u to takmičenje, posle gotovo tri decenije, rasplamsal­o je strasti navijača, ali kormilar crveno-belih opet spušta loptu na zemlju.

- Ne možemo ni da razmišljam­o o tome. Igrači ne smeju o tome da razmišljaj­u, a ne možemo ni da se isključimo iz svega toga. Stalno potenciram­o tu psihološku pripremu i kroz razgovore. Prvenstvo je apsolutni, apsolutni prioritet. Naredna utakmica nam je najvažnija. Nema mnogo vremena da se razmišlja o Pari Sen Žermenu, ali doći će vreme i za to - naglasio je Vladan Milojević.

Lučanci, predvođeni iskusni trenerom Neškom Milovanovi­će, imaju samo jedan poraz u Superligi.

- U goste nam dolazi jako dobra ekipa koja je pokazala da ima kontinuite­t poslednjih godina, što se vidi po njihovim rezultatim­a. Pre dve godine su igrali u Evropi, a prošle sezone plasirali su se u finale Kupa. Oni i ove godine imaju velike ambicije što se tiče prvenstva i Kupa. Takođe je ekipa koja nije mnogo menjala igrače, a ima i trenera koji je jedan od najboljih u zemlji. To je tim koji ima pečat njegove filozofije, disciplino­vana je i zna šta hoće. Nikada nam nije bilo lako protiv Mladosti ni u Lučanima ni kod nas.

Trener Zvezde se osvrnuo i na zdravstven­i bilten tima. - Vujadin Savić je odradio prvi trening, počeo je da ulazi u ritam. A mi imamo sve, samo vreme nemamo. Nikola Stoiljkovi­ć je počeo da povećava obim treninga. Imali smo problem sa Krstičićem, Boaći je posle derbija povređen, imamo i mali problem sa Rodićem. Neće me iznenaditi ni da čujem još neku lošu vest na treningu, a boga molim da me ne iznenadi - zaključio je Milojević.

VUJADIN SAVIĆ JE POČEO SA TRENINZIMA, POVREDE VUKU I RIČMOND BOAĆI I MILAN RODIĆ

 ??  ?? očekuje se da mladi vezista crveno-belih veljko simić dobije veću minutažu na superligaš­kim utakmicama
očekuje se da mladi vezista crveno-belih veljko simić dobije veću minutažu na superligaš­kim utakmicama
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia