Blic

SPISAK REPREZENTA­CIJE SRBIJE ZA LIGU NACIJA

-

GOLMANI: Marko Dmitrović (Ejbar), Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv), Aleksandar Jovanović (Ueska). ODBRANA: Antonio Rukavina (Astana), Uroš Spajić (Krasnodar), Nikola Milenković (Fjorentina), Jagoš Vuković (Olimpijako­s), Miloš Veljković (Verder), Aleksandar Kolarov (Roma), Milan Rodić (Crvena zvezda).

SREDINA: Nemanja Matić (Mančester junajted),

Dobrim igrama u dresu Crvene zvezde Branko Jovičić skrenuo je pažnju pa je selektor Srbije Mladen Krstajić odlučio da ga pozove za duele protiv Crne Gore i Rumunije u Ligi nacija.

- Presrećan sam što sam dobio debitantsk­i poziv za nacionalni tim. Kao mali, kada sam počeo da treniram Nemanja Maksimović (Hetafe), Saša Lukić (Torino), Sergej Milinković Savić (Lacio), Nenad Krstičić (C. zvezda), Branko Jovičić (C. zvezda). NAPAD: Dušan Tadić (Ajaks), Filip Kostić (Ajntraht), Adem Ljajić (Bešiktaš), Andrija Živković (Benfika), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Nemanja Radonjić (Marsej), Aleksandar Mitrović (Fulam), Aleksandar Prijović (PAOK). fudbal, imao sam dve želje. Prva je bila da zaigram za Crvenu zvezdu, ona se ostvarila, a druga da branim boje svoje zemlje se upravo ostvaruje. Dobio sam priliku da budem reprezenta­tivac, a za to su zaslužni ceo stručni štab, kao i moji saigrači. Zahvaljuje­m im se na svemu - rekao je Jovičić.

U reprezenta­ciji su i njegovi saigrači Nenad Krstičić i Milan Rodić.

- Svaki igrač želi da brani boje svoje zemlje na najbolji način. Šalio sam se sa Filipom Stojkoviće­m u vezi sa utakmicom između naše dve reprezenta­cije. Ako bog da igraćemo jedan protiv drugog, sigurno će to biti zanimljiv meč.

Izabranike Vladana Milojevića sutra očekuje meč u Superligi protiv Mladosti.

- Znamo svi da je titula naš prioritet i maksimalno ozbiljno pristupamo svakom protivniku, to važi i za Lučance - zaključio je Jovičić.

 ??  ?? branko jovičić
branko jovičić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia