Blic

MOJ MUž NE VOLI VULGARNOST

- A. Čanović

Nakon vrelog leta, pevačica je punom parom krenula u obavljanje poslovnih obaveza, a iako redovno ima nastupe, požrtvovan­a je supruga i majka, uvek stiže da se dotera. Međutim, nikada ne prelazi granicu dobrog ukusa.

Jelena Kostov tvrdi da je njena tajna dobrog izgleda zapravo u tome što nikada ne prelazi iz seksepila u vulgarnost. To se ne sviđa ni njoj, a ne bi se svidelo ni njenom suprugu Miljanu.

- On voli kada je to lepo i kada je sve lepo za oko. Naravno, bitno mu je da nije vulgarno, a to znači da volimo iste stvari. Nikada nisam bila vulgarna i stvarno stojim iza stoga. Slike koje radim takođe nisu vulgarne. Neke su baš onako dobre, a one koje se ljudima ne dopadaju, to me nekad stvarno ne zanima jer su ukusi različiti. Mogu da kažem da imam podršku supruga u svemu - kaže nam Jelena. Odmah potom, pevačica dodaje da nikada ne bi uradila nešto što bi ih osramotilo.

- Nikada ne bih uradila nešto zbog čega bi njemu bilo neprijatno, a i meni.

Jelena priznaje da joj je nedostajal­o gostovanje u emisijama, kao i nastupi na televiziji. - Odmorna sam, prošlo je leto, napunila sam baterije i sada radim punom parom. Uželela sam se svih tih emisija kaže nam ona. Posebnu radost joj predstavlj­a to što duet sa Amarom Giletom Jašarspahi­ćem, koji je nedavno snimila, ima preko 16 miliona pregleda.

- Kada sam čula pesmu, morala sam da je snimim. Luda bi bila svaka devojka koja bi to odbila. Čim sam čula prva dva takta, znala sam da je hit. Duet sa Amarom je bio pun pogodak - kaže Jelena. Podsetimo, Jelena Kostov je nedavno šokirala fanove kada je objavila fotografij­u sa crvenom kosom, a na kraju se ispostavil­o da je to perika.

Nikada ne bih uradila nešto zbog čega bi Miljanu bilo neprijatno

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia