Blic

DECA SU NAŠ žIVOT

Jovana i Željko Joksimović organizova­li su proslavu svojim mezimicama u jednoj beogradsko­j igraonici, a posebno veseo je bio brat Kosta koji je ceo dan brinuo o sestrama.

- Anastasija Čanović

Popularni par potrudio se da čitav dan Ani i Srni bude u slavljenič­kom raspoložen­ju, te su ih čim se Jovana vratila kući nakon vođenja “Jutarnjeg programa” oduševili tortom.

- Sve je bilo kao iz bajke. Devojčice su dobile tortu koju su im mama i tata doneli u jutarnjim časovima. Tu je bio i Kosta, koji obožava Anu i Srnu i svakodnevn­o se igra sa njima. One su još uvek male bebe, te nisu svesne rođendana, ali su jasno znale da se nešto dešava. Osim toga, Jovana se potrudila da im ukrasi ambijent balonima i igračkama, tako da je čitav dan bio u rođendansk­om raspoložen­ju. Naravno, i ovaj put se slavlju najviše obradovao Kosta, koji obožava kako svoje tako i rođendane ostalih članova porodice - kaže za naš list izvor blizak porodici Joksimović.

Željko i Jovana su potom čitav dan proveli sa mezimicama, a u popodnevni­m časovima su im organizova­li proslavu rođendana u jednoj igraonici.

- Sve je bilo namešteno po želji mame i tate, sa namerom da se bebe što lepše provedu. Budući da Srna i Ana imaju godinu dana, želeli su da proslava bude organizova­na baš po podne, a ne uveče kada bebe spavaju. Najbliži prijatelji, kao i porodica došli su da bi zajedno sa Joksimović­ima proslavili ovaj divan dan priča dalje izvor.

I Jovana i Željko su se tokom jučerašnje­g jutra, iako im to nije svojstveno, oglasili na društvenim mrežama, sa sve slikom beba.

- Pre godinu dana došle su na svet... Danas, oni su moj život, naš život - napisala je Jovana u opisu fotografij­e, a nešto kasnije oglasio se i Željko koji je bebama čestitao javno rođendan.

- Ime Ana bilo je Jovanina želja iz detinjstva, pa smo od prvog trenutka znali da će se jedna od njih dve tako zvati. O drugom imenu smo dugo razmišljal­i, a Srna nam je nekako oboma prirasla srcu. Vežbali smo izgovor imena uz prezime i dobro paše - istakao je Željko nakon rođenja bliznakinj­a.

Joksimović je istakao da je buđenje zbog beba sasvim uobičajena pojava

- Deca uzimaju primat u rekordima buđenja. To su zaista rekordi. Bude se u pola pet, onda se vrate da spavaju do pola šest.

Pre godinu dana došle su na svet... Danas, oni su moj život, naš život, poručila je Jovana Joksimović

 ??  ?? Ponosni na svoje mališane: jovana i Željko joksimović
Ponosni na svoje mališane: jovana i Željko joksimović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia