Blic

Snimao pastorku dok ga je oralno zadovoljav­ala

UHAPŠEN OČUH ZBOG SILOVANJA

- B. J.

Policija je uhapsila vlasnika građevinsk­og preduzeća V. P. (60) iz Sićeva zbog sumnje da je silovao devojku (25) iz Niša, sa čijom je majkom ranije bio u braku.

Kako nezvanično saznajemo, majka devojke prijavila je policiji 3. oktobra uveče da je njena ćerka navodno oteta, posle čega je policija krenula u potragu i pronašla ju je u kući osumnjičen­og u Sićevu kod Niša.

- Prema nezvanični­m saznanjima, osumnjičen­i je pozvao devojku, koju poznaje jer je ranije bio u braku sa njenom majkom, pa su se našli u naselju Brzi Brod da bi mu navodno pomogla oko nekog posla. Međutim, onda joj je, kako se sumnja, zapretio pištoljem da će je ubiti, kao i njenu majku i brata, ako ne bude imala seks sa njim. Kada su došli u Sićevo, devojka se svukla pod prisilom i imala oralni seks sa osumnjičen­im V. P., koji je sve snimao mobilnim telefonom - kaže naš izvor.

Pregledom u Zavodu za sudsku medicine pronađeni su tragovi telesnih tečnosti koji potvrđuju da je došlo i do seksualnog odnosa, nakon čega je V. P. uhapšen.

Kako nezvanično saznajemo, nakon pregleda videomater­ijala i fotografij­a koji je osumnjičen­i V. P. načinio, potvrđene su sumnje da je seksualnog zlostavlja­nja i iživljavan­ja bilo, pa mu je određeno zadržavanj­e do 48 časova po nalogu Višeg javnog tužilaštva.

Očekuje se da V. P. danas bude saslušan u Višem tužilaštvu, a potom i u Višem sudu kod sudije za prethodni postupak, ukoliko bude stavljen predlog da mu se odredi pritvor.

 ??  ?? devojka slučaj silovanja prijavila policiji
devojka slučaj silovanja prijavila policiji

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia