Blic

SINOVIMA KAŽEM DA TREBA DA PLAČU

MILENA VASIĆ OTKRIVA KAKO VASPITAVA DECU

- D. Đorđević

Glumica Milena Vasić je majka je troje dece Lane, Nikole i Lava, a za „Blic” otkriva čemu uči svoje naslednike i veruje da će proći vreme kada muškarci teško rečima iskazuju emocije.

Milena Vasić je Lanu i Nikolu dobila u prvom braku, dok iz drugog sa rediteljem Jugom Radivojevi­ćem ima trogodišnj­eg Lava. Ona se trudi da svoje mališane nauči da emocije ne treba da kriju.

- Vreme je takvo da nam ne dopušta da te reči izađu. Mislim da to mora opet da dođe u modu, ta neka vrsta prefinjeno­sti i rafinirano­sti emocije da se kaže. Znate ono muškarci ne plaču, kad imaju malo dete i kažu: “Ti si dečko nemoj da plačeš”. Ne, ja uvek kažem sinu plači, kad ti dođe nešto ti plači, zato što svi plačemo - navodi glumica i objašnjava da ne vaspitava svoje sinove kao tipične Balkance.

- Geografija meni ništa ne predstavlj­a. Kad putujete, vidite toliko različitih vrsta i civilizaci­ja i shvatite koliko ste mali. Ne samo mi, već svaka nacija u Evropi. Mnogo se pravimo važni, a gde je Azija, gde je Kina, gde su Rusi. To su nepregledn­a prostranst­va kulture i baštine i to ne cenimo. Ne znamo ništa o tome - objašnjava Milena.

Glumica je u srećnom braku sa Jugom Radivojevi­ćem od 2014. godine, a u izjavama ljubavi i dalje je vrlo transparen­tna.

- Ja sam vrlo otvorena, ali tražim da se i meni isto kaže. Ako mi se ne kaže onda... - u šaljivom tonu kaže glumica.

Ja sam vrlo otvorena, ali tražim da se i meni isto kaže

 ??  ?? iskrena: milena vasić
iskrena: milena vasić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia