Blic

VLADIMIR GURNUO DAVIDA U „ZADRUZI“

SVAĐA ZBOG ALEKSANDRE SUBOTIĆ Iako važi za jednu od najatrakti­vnijih voditeljki na domaćoj javnoj sceni, Marija Kilibarda ne krije da joj nije lako da pronađe jaču polovinu, pogotovo što i dalje ima velika očekivanja kada su muškarci u pitanju.

- D. P. Dunja Đorđević

Učesnik “Zadruge” Vladimir Tomović je prvo nasrnuo na Aleksandru Subotić, a kada ju je njen partner David Dragojević odbranio, Vladimir ga je svom silinom gurnuo. Zahvaljuju­ći obezbeđenj­u, sprečen je veći fizički sukob u rijalitiju.

Sve je počelo kada je zadrugarim­a pušten snimak na kojem Zlata Đurković ogovara dotadašnju drugaricu Suzanu Perović.

Vladimir nije hteo da nemo posmatra celu situaciju, pa se i on umešao i stao na Suzaninu stranu.

- Spletkaro jedna, spletkariš skandala David nije mogao Da se smiri, pa je završio u zatvoru

tu od jutra do mraka. Skupljaš žene da ogovaraš, samo tri si skupila. Odje*ite, ološi jedni! - urlao je Tomović na Zlatu, Aleksandru i Natašu. Besna Aleksandra mu se približila i počela da pokazuje srednji prst, a isprovocir­an Tomović ju je gurnuo od sebe i uhvatio za ruku, što je bilo dovoljno da David ustane i skloni Vladimirov­u ruku sa njene. Vladimir je na ovaj Davidov potez reagovao tako što ga je prilično jako gurnuo, a obezbeđenj­e ih je razdvojilo i sprečilo tuču.

- Da sam te stvarno gurnuo, leteo bi pet metara. Jao, kako ste hrabri. Držite Davida, ljudi. Tebe tvoja majka bolje da je pobacila - vikao je Vladimir, a David je kasnije završio u zatvoru jer nije mogao da se smiri.

Atraktivna voditeljka dobila je mnogobrojn­e čestitke i želje za svoj 38. rođendan, a najveću pažnju privukla je čestitka koju su joj poklonili njeni kumići, koji su joj poželeli da nađe dečka.

- Ono što je toliko privuklo pažnju i oko čega smo se mnogo smejali da sam morala da okačim na Instagram jeste što su napisali „da nađeš dečka, da bude lep i pažljiv, da te čuva, mazi i ljubi i da bude aktivan“. Mi smo se svi toliko smejali kad sam otvorila tu čestitku, ali u principu gađali su u metu - kroz smeh kaže voditeljka, i dodaje da li je moguće danas naći takvog izabranika:

- Ukoliko ti kažem nije, onda to znači da više neću imati nadu, a nada umire poslednja. Verovatno je tu negde, samo treba da otvorim oči što više - šaljivo kaže Kilibarda.

Iako je prošla kroz turbulenta­n period i razvela se posle godinu dana braka od košarkaša Vladimira Radmanović­a, Marija ne krije da i dalje veruje u pravu ljubav. Ali da su joj najveći problem prevelika očekivanja.

- Ono što je poražavaju­će je

Vladimir se opušteno šetao sa Stanijom kao da se ništa nije desilo

 ??  ?? nakon
nakon

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia