Blic

U Nagoji kao u Hamamacuu

ODBOJKAŠIC­E SRBIJE NASTAVLJAJ­U SUTRA TAKMIČENJE NA SVETSKOM PRVENSTVU

- J. Medić

Prvi deo planetarno­g šampionata smo odradile na najbolji mogući način. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu rekla je Teodora Pušić.

Poslednja utakmica koju su najbolje odbojkašic­e Srbije odigrale u prvoj fazi na Svetskom prvenstvu u Japanu ostala je u senci povrede Bojane Milenković. Mlada reprezenta­tivka će pauzirati osam meseci zbog povrede kolena, a njene drugarice su joj obećale da će od sada svaku utakmicu na šampionatu igrati za nju. I svi se nadaju, u svakoj pobediti.

Prvu fazu izabranice Zorana Terzića su završile sa pet maksimalni­h pobeda, juče su stigle u Nagoju, a u nedelju ujutru (6.25) odigraće prvu utakmicu u drugoj rundi takmičenja. Rival će im biti reprezenta­cija Meksika, dok će dan kasnije

- u ponedeljak u istom terminu na megdan izaći Nemicama. Odbojkašic­e su spremne i orne da u pobedničko­m ritmu nastave da krče put ka završnici šampionata.

- Poslednja utakmica u Hamamacuu je ostala u senci povrede Bojane Milenković. Videli ste svi da smo bile u šoku, a videli ste i kako su reagovale sve devojke koje su se u tom trenutku našle na terenu. Malo smo zbog ozbiljnost­i njene povrede psihološki pale, ali važno je da smo se plasirale u narednu fazu i to sa maksimalni­h 15 poena. Srećna sam što smo na dominantan način završile prvu rundu i nadam se da ćemo u Nagoji, gde se ukrštamo sa timovima iz grupe A, da nastavimo u istom ritmu - kazala je Teodora Pušić.

Bjanka Buša je saglasna sa rečima drugarice iz tima.

- Srećne smo kako smo odigrale u Hamamacuu. Prvi deo smo odradile na najbolji mogući način, jedva čekamo nove izazove - istakla je Buša.

Srbija naredne dve utakmice protiv Meksika i Nemačke igra u 6.25 ujutru

 ??  ?? TIJAN bošković, Jedna od Najboljih odbojkašic­a Na svetu
TIJAN bošković, Jedna od Najboljih odbojkašic­a Na svetu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia