Blic

HAOS I DRAMA U “ZADRUZI 2” NADEŽDA VIKALA, ZERINA SE GUŠILA

- A. I.

Zadrugari sve teže podnose zatvoren prostor, i dok je Nadežda Biljić jecala i pucala psihički, Zerina Hećo je usred noći doživela gušenje u spavaćoj sobi.

Naime, Nadežda se posvađala sa Mikijem Đuričićem. Biljićevu je uvredilo to što joj je bivši izabranik prebacio kako je spavala sa njegovim drugom, što je ona negirala.

- Daj, Nadežda, stvarno od**bi s tim pričama, prošle priče! Ti imaš dečka, ja imam devojku... Hoćeš da ti kažem da te volim na silu? - rekao joj je Miki, a ona je insistiral­a na tome da nije imala odnose sa njegovim prijatelje­m.

- Samo nemoj da me prozivaš za Peru - rekla je Nadežda.

- Kakve veze što si se je**la sa Perom, to je moj drug?! Onda ste lagali ti i on. Ja sam ti rekao da si ti imala moj blagoslov. Dođe mi tvoj čovek i da tvoju kosu i stvari. Meni možeš sve da kažeš, ali ne i da lažem - rekao je Miki, a Nadežda je jecala. Otišla je u sobu za izolaciju, gde je nastavila da se guši u suzama, dok ju je tešio Adam Đogani.

S druge strane, laka noć nije bila ni Zerini Hećo. Kada je većina zadrugara zaspala i utonula u duboki san, Brendon je pao sa kreveta i uplašio Zerinu, koja je u tom trenutku počela da se guši. Miljana Kulić nije odmah shvatila o čemu se radi pa je upitala Zerinu da li se smeje ili zapravo ne može da diše. S obzirom na to da nije dobila nikakav odgovor od cimerke, počela je da doziva produkciju, a ostali zadrugari su skočili iz kreveta kako bi pomogli Zerini. Obezbeđenj­e je odmah utrčalo u spavaću sobu, a onda je Hećova izašla napolje. Olja Bajrami joj je pomogla da legne u dnevnu sobu, kada joj je Zerina ispričala da je imala ružne snove i da zapravo Brendon nije kriv za njeno gušenje.

Zerina se probudila usred noći i nije mogla da diše. Ostali zadrugari su joj pritrčali u pomoć, a onda je došlo i obezbeđenj­e, koje ju je izvelo

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia