Blic

KUVAM, DRUŽIM SE I GLEDAM SERIJE

Marina Tucaković se posle teškog perioda borbe sa opakom bolešću uspešno oporavlja. Naš najpoznati­ji tekstopisa­c i autorka mnogih hitova vratila se poslu i starim navikama.

- dušan panajotovi­ć

- Kuvam ručak, slušam melodije, dođu mi ponekad neki prijatelji, gledam neke emisije. Ne gledam “Zadrugu”, “Zvezde Granda” ponekad... Najviše gledam “Istine i laži” i seriju “Pogrešan čovek”. Stvarno nisu loše! - kaže Marina za “Blic” i dodaje da težak životni period neće pretočiti u tekstove:

- Ja radim onako kako me pesma vuče, nema veze

sa onim što mi se dogodilo. Ako je vedrija melodija, takav je i tekst, ako je tužna, i tekst je takav. Inspiracij­u imam, javljaju se neke ideje, pa ćemo videti kakve će pesme ispasti. O onome što mi se desilo neću pisati. Svet je ostao isti, pa ću i ja biti ista - kaže kroz osmeh Marina, koju evidentno i posle velikih zdravstven­ih problema pozitivan duh nije napustio.

Marina nam je otkrila i da su mnogi estradnjac­i uz nju i da je nisu zaboravili tokom poslovne pauze zbog narušenog zdravlja.

- Svi mi se javljaju sa estrade... Zovu me Ceca, Sale Matić, Aca Lukas, kompozitor­i Damir Handanović i Bojan Vasić... Maja Berović me je baš iznenadila. Sa njom se stalno čujem, iako joj poslednja dva albuma nisam radila. Bože zdravlja, ako mi bude dobro, otišla bih na koncert i njoj i Breni. Sin i suprug su mi najveća podrška, to svakako - otkriva Tucakoviće­va.

Marina za “Blic” priča i na kojim projektima trenutno radi.

- Počela sam da radim Milicu Pavlović, naravno, radim Anastasiju Ražnatović, treba da radim nešto i za malu Editu. Amar Gile

me je isto zvao, počeo je da sprema CD i tako... Anu Nikolić takođe radim, ima odlične melodije. Zovu ljudi, još mnogi i ne znaju da sam počela da radim, ali možda je i bolje tako, da se ne forsiram mnogo - iskrena je Marina. Estradna mama, kako je mnogi zovu, nedavno je za “Blic” ispričala kakvog je trenutno zdravstven­og stanja.

- Dosta sam dobro. Idem na kontrole, mnogo sam bolje nego ranije. Rezultati su bolji, nisu još idealni, videćemo. Imam neku kontrolu za deset dana, pa ćemo videti. U međuvremen­u idem na neke druge preglede koji nemaju veze sa ovom bolešću. Kontroliše­m dijabetes, bila sam kod očnog, ići ću možda i kod neurologa, kičma me zeza, i tako - rekla je Marina i dodala:

- Kuvam, krećem se pomalo, nisam još u formi, ali izađem ponekad negde. Negde gde nije mnogo zagušljivo, moram još da se čuvam. Počela sam da radim pomalo. Ide polako, nije kao što je nekad bilo, ali je bolje - zaključila je Tucakoviće­va.

 ??  ?? dosta sam dobro. idem na kontrole, mnogo sam bolje nego ranije. rezultati su bolji, nisu još idealni. imam neku kontrolu za deset dana, pa Ćemo videti: marina tucaković
dosta sam dobro. idem na kontrole, mnogo sam bolje nego ranije. rezultati su bolji, nisu još idealni. imam neku kontrolu za deset dana, pa Ćemo videti: marina tucaković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia