Blic

OKANOVIĆ U ULOZI ARAPSKOG PRINCA

OTKRIVAMO NOVE DETALJE SERIJE “ŠIFRA DESPOT”

-

Serija “Šifra Despot” jedna je od omiljenih TV ostvarenja u Srbiji, a vest da se od septembra snimaju nove epizode mnoge je oduševila, kao i uloga Nenada Okanovića, koji tumači princa Ben Okana Al Ahru.

Dok se sa velikim uspehom svake nedelje na Televiziji „Pink“prikazuje „Šifra Despot“autora Radoša Bajića ekipa „Kontrast studija“predvođena rediteljem Dejanom Zečevićem, gotovo svakog dana je na drugoj lokaciji u Beogradu. Ovih sunčanih dana na levoj savskoj obali primećen je jedan princ u tradiciona­lnoj odeždi u društvu svog šefa kabineta. Mnogi Beograđani koji su tuda slučajno naišli pomislili su da se radi o arapskim investitor­ima koji obilaze svoje investicij­e međutim, reč je o snimanju sekvenci za nove epizode u kojima glavne uloge igraju briljantni komičar Nenad Okanović, koji se proslavio ulogom sina Dragana u seriji „Selo gori“i sjajni Branko Janković, koji briljira u TV seriji „Vojna akademija“.

- Radujemo se i uživamo igrajuću likove koje je sjajno

nenad okanović i branko janković sa osmehom kažu Da bolji tandem od njih Dvojice u našim komedijama nije viđen

koncipirao i napisao moj čiča, kako ja zovem Radoša – kaže Nenad Okanović, a Branko Janković dodaje:

– Tvrdim da bolji tandem u našim komedijama nije viđen. Uživam dok glumim sa Nenadom, mislim da će gledaoci uživati - zaključio je Janković.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia