Blic

Klik TV od danas nudi četiri strima vašeg omiljenog rijaliti šou programa!

-

Najgledani­ji rijaliti šou program, prema zvaničnim istraživan­jima agencije Nielsen, koji se emituje na TV Pink ‚‘Zadruga‘‘ ruši iz dana u dan sve rekorde gledanosti, a ljubitelji ovog popularnog TV formata sada će imati priliku da zadrugare prate 24 časa, i to na četiri strima putem aplikacije Klik TV.

Preuzmite aplikaciju Klik TV sa Play ili App Store-a, pošaljite SMS sadržaja KLIK na 5500 i prvih sedam dana gledajte ‚‘Zadrugu‘‘ na četiri strima potpuno besplatno bilo kada i bilo gde, na smart telefonima, tabletima, desktop i laptop računarima.

Pravi ekskluzivi­tet predstavlj­a to što samo na platformi Klik TV možete istovremen­o pratiti više lokacija, a samim tim i dešavanja u „Zadruzi“koja nisu u televizijs­kom programu. Na taj način ćete prvi videti šta se dešava među učesnivima najgledani­jeg rijalitija „Zadruga“i imati mogučnost da više situacija pratite u isto vreme.

Klik TV Internet platforma obuhvata gotovo 100 domaćih i inostranih televizijs­kih kanala, a sve što je potrebno da bi vam kanali bili dostupni uvek, jeste internet konekcija.

Da biste koristili Klik TV Internet platformu, neophodno je da budete registrova­ni. Bilo koji korisnik GSM mreže u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovin­i, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Austriji, Nemačkoj, Belgiji, Holandiji, Švajcarsko­j, Švedskoj i Danskoj, može da aktivira Klik TV i to putem SMS poruke, kreditne kartice ili Paypal-a.

Za sve dodatne informacij­e, pozovite Klik TV korsnički servis na telefon +381 (0)11 44 33 444, posetite sajt www.kliktv.rs ili se obratite putem mejla developer@pink.rs. 219840/Z/2018.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia