Blic

„Srbija će te ponovo izdati,moj Nemanja“

- Ekipa “Blica”

Samo dva dana uoči duela Lige nacija sa Crnom Gorom, novi potresi u našem fudbalu i poruka asa Mančester junajteda.

Ovo nam nije trebalo. Fudbalska reprezenta­cija Srbije sutra igra u Podgorici, ali će, sad je to očigledno, utakmica kad su “orlovi” u pitanju proći u znaku Nemanje Matića. Naš zamenik kapitena neće igrati protiv Crne Gore zbog povrede, ali se on juče putem društvenih mreža oglasio uznemiruju­ćom porukom na svom profilu na Instagramu.

- Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazm­om, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja - piše u storiju koji je objavljen na Matićevom profilu.

Selektor “orlova” Mladen Krstajić je saopštio da Matić neće biti na raspolagan­ju za duel protiv Crne Gore zbog povrede. Nije do kraja jasno zašto je Nemanja

Matić razočaran, ali kako nam je nezvanično potvrđeno, ni u Fudbalskom savezu Srbije ne znaju suštinu ove poruke.

Od dolaska Krstajića na mesto selektora, Matić je dobio ulogu zamenika kapitena, a ubrzo pred Mundijal u Rusiji odlučio je da ubuduće ne priča za srpske medije, jer mu se nije dopalo kako je jedan portal preneo njegovu šalu sa nekadašnji­m kapitenom Branislavo­m Ivanovićem.

 ??  ?? zabrinjava­juća poruka iz mančestera: nemanja matić
zabrinjava­juća poruka iz mančestera: nemanja matić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia