Blic

Ima da se tre

SRPSKI REPREZENTA­TIVCI NIKOLA MILENKOVIĆ I MAR Dosta će nam nedostajat­i povređeni Kolarov i Matić, kaže mladi defanzivac “orlova” kog će sa tribina gledati menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo.

- Aleksandar pijevac

Nikola Milenković će u Podgorici imati dva iskušenja - da zaustavi napade Crne Gore i da se u lepom svetlu predstavi Žozeu Murinju koji će biti na tribinama. Menadžer Mančester junajteda muči muku sa odbranom i planira da već u zimskom prelaznom roku dovede mladog defanzivca “orlova” i Fjorentine.

Milenković, naravno, nije želeo da priča o Murinju i Mančesteru, već je rekao da je maksimalno koncentris­an na mečeve u Ligi nacija. Srbija u četvrtak gostuje Crnoj Gori, dok tri dana kasnije u Bukureštu igra sa Rumunijom.

- Pred nama su dve utakmice u kojima ne može ni da se pretpostav­i ko će osvojiti koliko bodova. Međutim, mi u Podgoricu i Bukurešt putujemo sa ambicijom da pobedimo. Veliki problem je što će nam nedostajat­i povređeni Aleksandar Kolarov i Nemanja Matić, ali verujem u snagu našeg kolektiva i ekipu koja želi da napreduje posle svakog okupljanja - rekao je Milenković.

Crnogorci su, sa druge strane, raširenih ruku primili vest iz Beograda da na teren stadiona “Pod Goricom” neće istrčati kapiten “orlova” i njegov zamenik. Poslednji put Kolarov i Matić nisu zajedno bili na terenu u zvaničnom meču 5. septembra 2016. godine u remiju sa Republikom Irskom (2:2).

- Njihovo je pravo da pričaju i da budu optimisti, a mi gledamo samo nas i da se spremimo na najbolji mo-

 ??  ?? novak Će u Četvrtak igrati sa boljim iz duela Čunga i Čekinata Đokovićevi navijači u šangaju
novak Će u Četvrtak igrati sa boljim iz duela Čunga i Čekinata Đokovićevi navijači u šangaju
 ??  ?? vreme je za dokazivanj­e: nikola milenković miliona evra je vrednost Nikole Milenković­a
vreme je za dokazivanj­e: nikola milenković miliona evra je vrednost Nikole Milenković­a
 ??  ?? zabrinut zbog povreda: ljubiša tumbaković
zabrinut zbog povreda: ljubiša tumbaković
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia