Blic

Se Podgorica

KO DMITROVIĆ PRED MEČ SA CRNOM GOROM KAŽU

-

gući način. Znamo da nas u Podgorici očekuje paklena atmosfera, sa punim tribinama, ali mi ćemo isključivo da se fokurisamo na teren.

Za Crnu Goru kaže da je dobra selekcija sa nekoliko odličnih pojedinaca, među kojma su i sedmorica fudbalera koji igraju u srpskoj Superligi, po trojica iz Čukaričkog i Partizana i jedan iz Crvene zvezde.

- Crnogorci mogu svakoj selekciji da naprave problem, a to znači da moramo da uđemo u meč maksimalno koncentris­ani. Daćemo sve od sebe kako bismo obradovali naše navijače kojih će biti na stadionu - zaključio je Nikola Milenković.

Optimista je i golman Marko Dmitrović koji je izostavlja­njem Vladimira Stojkovića konačno dobio priliku da bude prvi izbor među stativama.

- Moram da se vratim na izostanak Kolarova i Matića. Sigurno je da će nam nedostajat­i. Radi se o dva kapitena i najbolja igrača, ali u ekipi imamo dosta kvalitetni­h fudbalera koji su spremni da nadomeste njihov izostanak. I ko god da istrči na teren u Podgorici, siguran sam da će i na individual­nom i kolektivno­m planu dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat - kaže Dmitrović.

Čuvar mreže španskog Eibara ističe da Srbija ide na pobedu u Podgorici u, kako je naglasio, specijalno­j utakmici.

- Svi sve dobro znamo, bili smo u zajedničko­j državi. Imam u Crnoj Gori mnogo prijatelja, ali ovo je takmičarsk­a utakmica i motiv više za nas da idemo na pobedu i ispunimo cilj, a to je prvo mesto u grupi Lige nacija.

Dmitroviću, koji bi trebalo da brani treći meč u nizu za “orlove”, najveća opasnost preti od napadača Monaka Stevana Jovetića.

- Nisam imao priliku da igram protiv Jovetića, ali on sigurno spada u red velikih fudbalera. Ne znam da li će biti spreman za utakmicu, ali smo čuli da se oporavio od povrede i da bi trebalo da bude u startnoj postavi. Nema sumnje da igra Crne Gore dosta zavisi od njega, ali mislim da je najvažnije da mi budemo na našem nivou. Ako tako bude onda verujem da možemo do pobede - sumirao je Marko Dmitrović.

 ??  ?? Dmitrović smatra da Srbiji najveća opasnost preti od Jovetića želi da sačuva mrežu u podgorici: marko dmitrović
Dmitrović smatra da Srbiji najveća opasnost preti od Jovetića želi da sačuva mrežu u podgorici: marko dmitrović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia