Blic

STANIJI U RIJALITIJU UGROŽENO ZDRAVLJE

STARLETA MORA NA LEČENJE

- A. Čanović

Stanija Dobrojević napustiće rijaliti „Zadruga” zbog toga što joj zdravstven­o stanje trenutno nije najbolje, a čim se potpuno oporavi vratiće se u šou-program.

Iako proteklih meseci nije želela da govori o muci koja ju je zadesila, Stanija Dobrojević dobila je rezultate testa koji je nedavno radila, a kako „Blic” saznaje, zdravlje joj je ugroženo.

- Stanija već nekoliko meseci vodi bitku sa problemom koji ima, ali nije želela preterano da govori o tome. Međutim, nedavno su stigli rezultati koji su veoma loši i zbog toga je pala u depresiju. Mislila je da se iz svega izvukla bez posledica, ali najverovat­nije će uskoro izaći iz rijalitija - kaže naš izvor.

Inače, uz nju je proteklih meseci bila čitava porodica, majka, brat, kao i najbolje prijatelji­ce koje su joj sve vreme pružale podršku. Nekoliko puta do sada išla je na preglede i konsultaci­je sa lekarima, ali nije želela javno da govori o svemu kroz šta prolazi.

- Kako joj se zdravstven­o stanje pogoršalo, Stanija je zatražila da razgovara sa

loši rezultati testova koje je radila čelnim ljudima rijalitija i zamolila ih da na neko vreme napusti šou-program da bi se lečila, a ako joj se stanje dodatno pogorša, razmisliće i o operaciji - kaže dalje izvor.

Informacij­u da je Stanija dobila loše rezultate na testovima koje je nedavno radila, potvrdili su nam i iz starletino­g tima:

- Mogu samo da vam kažem da postoji mogućnost da Stanija napusti rijaliti zbog zdravstven­ih problema i loših rezultata, o kojima do daljeg nećemo ništa reći, ali isto tako naravno i da se vrati u takmičenje kada bude skroz zdravstven­o dobro - rekla nam je prijatelji­ca Stanije Dobrojević, Tamara.

Podsetimo, i sama Stanija je Nikoli Bokunu u rijalitiju saopštila da će možda uskoro morati da napusti šou-program na neko vreme.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia