Blic

HOROSKOP

-

OVAN

LJUBAV Možete ući u vezu sa osobom koja nije za vas. POSAO Niste preterano koncentris­ani na posao. Možete praviti manje greške i propuste, stoga povedite računa. ZDRAVLJE Više odmarajte.

BIK

LJUBAV Važan razgovor sa voljenom osobom. Neke dileme će biti odgonetnut­e. POSAO Budite racionalni i držite se svojih principa. Nećete pogrešiti. ZDRAVLJE Moguć pojačan apetit.

BLIZANCI

LJUBAV Zbog finansijsk­ih problema niste raspoložen­i za novu vezu. POSAO Nemojte da ulazite u rizične poslove i da verujete nepoznatim­a. ZDRAVLJE Niste raspoložen­i.

RAK

LJUBAV Emotivno ste veoma zadovoljni i ispunjeni.

POSAO Možete potpisati neki važan ugovor i poboljšati finansije. ZDRAVLJE Nemate većih problema sa zdravljem, ali probajte da budete fizički aktivniji.

LAV

LJUBAV Na emotivnom planu ne pokazujete preveliko interesova­nje za promene. POSAO Povedite računa o komunikaci­ji sa nadređenim­a. Moguće su svađe i prepirke. ZDRAVLJE Moguć pad energije.

DEVICA LJUBAV

Distancira­ni ste od voljene osobe samo zbog posla, koji zahteva mnogo energije. POSAO Možete da očekujete nove prilike za zaradu i proširenje posla. ZDRAVLJE Povedite računa o ishrani.

VAGA LJUBAV

Nedostaje vam osećaj slobode i vreme da se posvetite sebi. POSAO Zabrinuti ste za finansije, ujedno skloni i preteranom trošenju. Važno je da menjate neke navike. ZDRAVLJE Osetljivo grlo.

ŠKORPIJA

LJUBAV Voljena osoba vam pokazuje maksimum pažnje i nežnosti. POSAO Možete da očekujete da će vam biti isplaćen novac na koji ste čekali duže vremena. ZDRAVLJE Moguće alergijske reakcije.

STRELAC

LJUBAV Problemi ukazuju na to da vam je neophodna promena u ljubavi. POSAO Organizova­ni ste i uspevate da izađete na kraj sa svim obavezama. ZDRAVLJE Dobro.

JARAC LJUBAV

Upoznaćete veoma zanimljivu osobu na nekom javnom mestu u veselom i opuštenom okruženju. POSAO Povoljan dan za sve one koji su u potrazi za radnim mestom. ZDRAVLJE Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV Postoji nesklad između vas i voljene osobe, koji duže vremena tinja. POSAO Niste dovoljno koncentris­ani za ključna pitanja, sačekajte neki drugi dan. ZDRAVLJE Problem sa niskim pritiskom.

RIBE

LJUBAV Lako se upuštate u neobavezni flert, ali niste zaintereso­vani za nešto više od toga. POSAO Ukoliko planirate neko kraće putovanje, današnji dan je veoma povoljan. ZDRAVLJE Potreba za rekreacijo­m.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia