Blic

PRIJA SE PORAĐA U SRBIJI

Pevačica Aleksandra Prijović, po savetu doktora, odlučila je da sina Aleksandra na svet donese u Beogradu.

- ljubomir tozev

O trudnoći pevačice Aleksandre Prijović priča se mesecima, ali ona u javnosti ne želi mnogo da govori na tu temu. Jedino što su do sada ona i njen suprug Filip Živojinovi­ć otkrili jeste da će naslednik dobiti ime Aleksandar. Međutim, kako „Blic” saznaje, budući roditelji su promenili odluku da sin na svet dođe u Americi, već su nakon konsultaci­ja s lekarima odlučili da porođaj bude u Beogradu.

Aleksandra, koja je u petom mesecu trudnoće, porodiće se u jednoj privatnoj klinici u srpskoj prestonici.

- Aleksandra i Filip su prvobitno imali ideju da se pevačica porodi u Americi, gde Brena ima kuću, kako bi dete po rođenju dobilo strano državljans­tvo. Sve je bilo spremno da odmah nakon brojnih nastupa spakuju kofere i otputuju. Lekari na ovom dalekom kontinentu nastavili bi da vode njenu trudnoću i spremili bi je za porođaj. Sve je bilo isplaniran­o do najsitniji­h detalja, a veliku podršku bi tamo pevačica imala od kume Jelisavete Teodosić, koja takođe u Los Anđelesu održava svoju trudnoću. Međutim, na poslednjoj kontroli lekarski konzilijum je dao predlog da je najbolje da ostane u Srbiji - objašnjava izvor blizak popularnom paru, i ističe da Aleksandra u prvom momentu nije bila oduševljen­a zbog ove odluke:

- Ginekolog je smatrao da zbog trudnoće koju vodi od početka u Srbiji treba da promeni odluku i da nastavi sve preglede i porođaj u Beogradu. Kroz razgovor sa Filipom shvatili su da je tako najbolje, a kada Živojinovi­ć zbog poslovnih obaveza bude imao slobodnog vremena, gledaće da otputuju na neku od destinacij­a po Evropi. Ubrzo je shvatila da ova odluka ima svoje dobre strane, to jest da će moći da bude sa roditeljim­a i članovima porodice sve vreme. Oni će uvek moći da joj priskoče u pomoć kada joj bilo šta zatreba i da brinu o njoj. Ona ne želi mnogo da priča o trudnoći za medije i to je njen stav otpočetka jer smatra da nije jedina trudnica na svetu i da time ne treba da se nameće - dodaje naš izvor.

Tako je bilo i ovog puta, ona na naše poruke i pozive povodom ove priče nije odgovarala. Prija je nedavno prvi put progovoril­a kako se oseća u blagoslove­nom stanju.

- Kada me uhvate promene raspoložen­ja, tada strada onaj ko mi je najbliži. Ako to izuzmemo, vrlo sam jednostavn­a trudnica i sa mnom je sve lako - rekla je Aleksandra za jedan nedeljnik.

 ??  ?? nakon što su joj lekari savetovali da se porodi u domovini, ona i filip su odlučili da poslušaju savet stručnjaka i da ne putuju za ameriku
nakon što su joj lekari savetovali da se porodi u domovini, ona i filip su odlučili da poslušaju savet stručnjaka i da ne putuju za ameriku
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia