Blic

OTAC ME JE DROGIRAN TUKAO, A MAMA GA JE VARALA IZ OSVETE

ALEKSANDRA OTKRILA PORODIČNE PROBLEME:

-

“Iživljavao se na meni, tukao me je francuskim pendrekom. Odrastala sam u porodici sa mnogo nasilja”, ispričala je Subotićeva.

Zadrugarka Aleksandra Subotić ispričala je kako su njeni roditelji, kik-bokserka Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić radili strašne stvari jedno drugom pred njom i njenom mlađom sestrom.

- Moj otac se iživljavao na meni, tukao me francuskim pendrekom. Ubijao me od batina. On je dobar, ali kao da je imao dve strane. Preko dana je bio jedna osoba, a preko noći druga. Za sve što mi se desilo oni su krivi jer su me ugurali u to. Glupo mi je ovde i da pričam šta mi je sve radio. Sa 13-14 godina sam došla u kontakt sa drogom. Moj tata se drogirao ispred mene. Iživljaval­i su se svi na meni - pričala je Aleksandra i dodala:

- Ne pričam sa majkom Ljubom, uvek sam imala antipatiju prema njoj. Mnogo je varala mog oca, i nas je vodila kad ga je varala, kao pokrivalic­u. Čim sam završila osmi razred, moj tata je izašao iz zatvora, ja sam se vratila kod dede.

Zatim je objasnila kako je zatrudnela sa Aleksandro­m Čabarkapom dok je bila maloletna.

- On je neprijatel­j mog oca, a moja mama je, da bi mu se svetila, dovela tog majmuna u kuću. Rekla sam im da mi se nabacuje, a mama me je optužila da sam ljubomorna na nju. Upustila sam se u vezu sa njim, ona je ušla u rijaliti, a ja sam ostala trudna ispričala je Subotićeva.

 ??  ?? aleksandra je objasnila i kako je zatrudnela maloletna subotićeva tvrdi da ju je majka ljuba pantović vodila sa sobom kada je varala njenog oca
aleksandra je objasnila i kako je zatrudnela maloletna subotićeva tvrdi da ju je majka ljuba pantović vodila sa sobom kada je varala njenog oca

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia