Blic

HOROSKOP

-

OVAN

LJUBAV

Razmislite još jednom dobro o svemu što se tiče bračnog života. POSAO Sačekajte bolji period za pregovore. Situacija vam trenutno nije nimalo naklonjena. ZDRAVLJE Iritacije na koži.

BIK LJUBAV U vama se budi ljubomora i dolazite do konflikta sa voljenom osobom. POSAO Zabrinuti ste za finansije. Niste sigurni kako ćete otplatiti dugove. ZDRAVLJE Osetljiv urogenital­ni trakt.

BLIZANCI

LJUBAV Nemate dovoljno vremena koliko biste voleli. POSAO Imate mnogo obaveza i veliki pritisak nadređenih da sve obavite na vreme. ZDRAVLJE Pad imuniteta i loša krva slika.

RAK

LJUBAV Danas se iskreno možete zaljubiti u neku novu osobu. POSAO Imate manje posla i svakako priliku za predah. Iskoristić­ete priliku da ranije završite radni dan. ZDRAVLJE Ne preterujte s alkoholom.

LAV

LJUBAV Potrebna osoba koja može da vam pruži emotivnu sigurnost.

POSAO Prilično težak dan za sve one koji se bave privatnim poslom.

ZDRAVLJE Bolovi u stomaku.

DEVICA

LJUBAV Danas je najbolje da vas partner izbegava u svakom pogledu. POSAO Preporuka je da se što bolje organizuje­te i maksimalno posvetite poslu.

ZDRAVLJE Osetljivo grlo i krajnici. VAGA LJUBAV Moguće je da ćete imati priliku da okončate neku avanturu koja vam nije bila od značaja. POSAO Postepeno se smanjuje pritisak pod kojim ste funkcionis­ali. ZDRAVLJE Povedite računa o ishrani.

ŠKORPIJA

LJUBAV Moguće je da razmišljat­e o proširenju porodice.

POSAO Ozbiljno razmišljat­e o promeni profesije. ZDRAVLJE Problemi sa niskim pritiskom.

STRELAC LJUBAV Vezani ste za prošlost i zbog toga teško ostvarujet­e poznanstva. POSAO Nema potrebe da budete preterano nervozni i nesigurni. ZDRAVLJE Mogući problemi s vidom.

JARAC

LJUBAV

Obnavljate komunikaci­ju sa osobom sa kojom ste ranije imali neku prolaznu avanturu. POSAO Čekate na novac koji nikako da dođe. ZDRAVLJE Budite aktivniji na fizičkom planu.

VODOLIJA LJUBAV Stara ljubav bi mogla s vama da kontaktira. POSAO Postoji mogućnost za zaposlenje u nekoj velikoj firmi ili korporacij­i. ZDRAVLJE Zdravlje je dobro.

RIBE

LJUBAV Imate veoma stabilan i dobar odnos sa bračnim partnerom. Možete da se oslonite na njega. POSAO Povoljan dan za realizacij­u nekih starih ideja. ZDRAVLJE Izbegavajt­e preteran unos šećera.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia