Blic

NISAM DETE POZNATIH, VEĆ VELIKIH RODITELJA

ALEKSA BALAŠEVIĆ OTKRIVA MALE Sin umetnika je rvač i kaže da su svi u porodici romantični, ali i zabrinuti zbog povreda koje je dobijao u ringu.

- Dragana Crnković

Niko nije slutio da će sin umetnika Olje i Đorđa Balaševića krenuti putem sporta, i to rvanja. Aleksa Balešević za „Blic” priča kako je porodica prihvatila njegovu odluku, ali i otkriva kako izgledaju njihova okupljanja, na koga liči i sa kim se najbolje slaže.

Ljubav prema rvanju kaže da je nasledio od mame iako sada organizuje MMA borbe.

- Ona je imala olimpijsku normu za Moskvu osamdesete i moja sestra je trebalo da dobije ime Moskva jer je Olja tada bila trudna. Zato nije ni otišla na Olimpijske igre. Međutim, u to vreme politike nije bilo poželjno to ime. Ja sam sportski gen nasledio od majke. Šta je sudbina, u istoj hali u Zrenjaninu osvojio sam prvi put bronzu, a prva medalja moje majke bila je isto bronza na istom mestu - kaže Aleksa, i priznaje da mu se roditelji mešaju u posao.

- Umeju ponekad, ali u pozitivnom smislu, da budu dosadni jer sam u posao ušao veoma mlad. Tu se radi o visokom profitu sa kojim mlad čovek ne može da se izbori. Mama je najviše u priči u ulozi producenta i zadužena je za rasvetu i efekte koji doprinose događaju da postane šou. Otac se takođe meša u stavkama stvaranja, a sestre dolaze kao podrška. Mama mi je trener na klupi, ona vikne kad zapnem i predloži šta da se radi - otkriva Balašević, i tvrdi da je romantičan kao i svi u porodici.

- Svi smo mi romantični. Tata nije samo kroz stihove pokazivao ljubav, već i kroz razne gestove koji nisu medijski poznati - tajanstven­o kaže sportista i otkriva da brak njegovih roditelja nije opstao samo zbog dece, već zbog mnogo ljubavi.

- Ne mogu da kažem da smo ih održali mi, mislim na sestre i mene. Oni imaju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia