Blic

LUNA NASRNULA NA MILJANU

U SUKOB SE UMEŠALA MARIJA

- D. Panajotovi­ć

udružile Borbi protiv

Svađa između rijaliti učesnica počela je oko toga koja je od njih popularnij­a u javnosti, a završila se fizičkim obračunom i psovkama.

Blogerka se našla na meti majke i sestre Kulić, pa je na provokacij­e odgovorila agresivno. Kako je Luna već danima na ivici nervnog sloma, bilo je dovoljno da je Miljana isproziva pa da ova napravi haos. Njih dve su se u Beloj kući posvađale u vezi s tim koja je popularnij­a.

- Nju najviše boli što je njen bivši “j”, da se ne izražavam, rekao “Miljana Kulić mi je bila favorit”, i pored žene i pored ljubavnice. To su njeni kompleksi - rekla je Kulićeva, a onda se Đoganijeva nadovezala:

- Glasajte za Miljanu da pobedi - rekla je blogerka.

Svađa bivših drugarica nastavila se u dvorištu imanja u Šimanovcim­a, gde je Kulićeva optužila Đoganijevu da ju je gurnula. - Iskoristil­a si priliku da me gurneš kada misliš da se ne vidi na kamerama, ali neće ti ovo tako lako proći. Potom je zadrugarim­a pušten snimak na kojem Marija sa Radom Vasić ogovara Lunu Đogani, pa je blogerka ušla u raspravu i sa Miljaninom majkom.

- Miljana su povredili ljudi. Kako to da Luna pobeđuje u svemu. Kao Lunu svi vole. Šta te obeležavaj­u da si najbolja, najgora si. Nikada neće da se zaboravi šta si uradila - rekla je Marija, a onda je Luna uzvratila sa uvredama: - Marš napolje, vi treba da idete napolje, sujetni ste, ja neću da razgovaram sa sujetnim ljudima. Sedi dole ljubomorna kravo - vikala je Luna, a Marija joj uzvratila. - Fu*setino, Slobina fu*setino.

Najgora si! Nikada se neće zaboraviti šta si uradila, vikala je Kulićeva

Mi imamo senku u kojoj uživamo poput Fantoma iz opere. I Đole i Olja su ideolozi toga. Mene, oca i majku ljudi u Novom Sadu pitaju da li živimo ovde, kroz osmeh kaže Balašević

 ??  ?? Balašević junior sada organizuje MMA Borbe i kaže Da Mu u tome pomaže Cela porodica aleksa je voleo folk Muziku i seku sa lepom Brenom se familijarn­o Druže
Balašević junior sada organizuje MMA Borbe i kaže Da Mu u tome pomaže Cela porodica aleksa je voleo folk Muziku i seku sa lepom Brenom se familijarn­o Druže
 ??  ??
 ??  ?? kulićeve snage u Đoganijeve
kulićeve snage u Đoganijeve

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia