Blic

VOLELA BIH DA DOBIJEM ĆERKU

PEVAČICA PRIŽELJKUJ­E TRUDNOĆU

- A. Popović

Biljana Sečivanovi­ć kaže da trenutno uživa u porodičnoj idili jer je njen verenik Aleksandar sa svojom ćerkom došao da živi sa njom i njenim sinom.

Pevačica Biljana Sečivanovi­ć u stabilnoj je vezi s Aleksandro­m Nedićem, s kojim se verila pre pet meseci na odmoru u Dubaiju. Ona za “Blic” kaže da bi volela da ostane u drugom stanju, bez obzira što se davno ostvarila u ulozi majke.

- Moj verenik ima odraslu decu, sina od 24 i ćerku od 15 godina. Njegova ćerka živi s nama, tako da smo kompletna porodica sa dvoje dece. Moj sin Mateja se polako navikava na mušku figuru u kući, kao i ćerka mog verenika na mene. Mi smo još uvek u fazi prilagođav­anja međusobnog i upoznajemo navike i potrebe jedni drugih. Vrlo prijateljs­ki smo nastrojeni on prema mom sina, a ja prema njegovoj ćerki, ali svako svom detetu ukazuje na greške. Pustili smo da prođe godinu dana, pa da odlučimo hoćemo li imati i zajedničko dete, ali ako se dogodi u međuvremen­u da ostanem trudna, biću srećna. Budući da imam sina, ćerkica bi me veoma obradovala - ispričala je Biljana za „Blic”.

„Grandova“pevačica otkriva da ima još jednu neostvaren­u želju.

- Ljubav nam je lepa i daj bože da potraje zauvek. Veridba je vezu podigla na viši nivo. Papir mi nije bitan, ali bih volela da ponesem belu venčanicu, iako se veruje da bi nju trebalo da nose samo žene koje nisu rađale. Ja se do sada nisam udavala iako sam u ozbiljnim godinama. Ako mi se ipak ne ostvari ta želja, neću žaliti jer mi je srećan život važniji od svega.

Biljanu život nije mazio, kada je bila trudna sa Matijom, koji je danas tinejdžer, otac deteta ju je napustio.

 ??  ??
 ??  ?? Biljana ima sina, a njen verenik ćerku, pa sada svi žive zajedno
Biljana ima sina, a njen verenik ćerku, pa sada svi žive zajedno

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia