Blic

KRIZE KOD NAS NEMA, ALI SE SVAĐAMO

DANIJELA DIMITROVSK­A O BRAKU SA OGNJENOM AMIDŽIĆEM:

- D. Panajotovi­ć

Manekenka kaže da ona i voditelj do sada nisu došli u fazu da im je brak ozbiljno poljuljan i da pomisle na razvod. Ona tvrdi da im brak nije idealan, ali da se ne razlikuje od ostalih.

- Kriza nije bilo, ali u svakom braku postoje svađe, trzavice, ali ništa što može ozbiljno da ugrozi naš brak. To su neke svakodnevn­e gluposti, ko je šta obavio, nije, ostavio stvari negde usput, ko ide po Matiju... Kao i kod svih ostalih parova - kaže iskreno Danijela za “Blic” i dodaje da u njihovom odnosu nema mesta za ljubomoru.

Danijelu smo sreli na otvaranju jednog restorana, gde je došla bez Ognjena u isključivo muškom društvu, ali to njenom mužu ne smeta.

- Tu sam sa prijatelji­ma, Ognjen je zauzet. On nema nikakav problem s tim, ali ni ja. Tu smo oboje fleksibiln­i. To su sve moji drugari, i on ima drugarice. To su sve velika društva i mi se međusobno poznajemo, tako da tu nema problema - kaže Danijela za “Blic”.

Ona nam je otkrila i to da kada Ognjen i ona zajedno izađu u noćni provod najčešće biraju neki dobar restoran, a ne libe se ni da popiju koju više.

- Zavisi od atmosfere i od društva. Ne izlazimo često, ali kada nam se ukaže prilika, volimo da se opustimo. Živi smo ljudi, kao i svi ostali - iskrena je Danijela.

Danijelin i Ognjenov sin sada ima pet godina i trenutno ima hobi koji ga u potpunosti ispunjava i veoma raduje.

- Matija je super, trenira plivanje, fokusiran je na to. Uživa još malo, pošto će uskoro da krene u predškolsk­o. Kada mu se spomene škola, nije baš nešto oduševljen, ne znam ko mu je rekao da škola nije neko lepo mesto. Ja se trudim da ga razuverim - kaže mlada mama i dodaje da joj manekenski posao ne nedostaje:

- Ja sam to radila dovoljno, onoliko koliko sam želela, ostvarila ono što sma želela, sada veću satisfakci­ju imam u uspehu svojih modela koje sada ja formiram i čije karijere pravim - kaže Dimitrovsk­a.

OGNJEN NEMA PROBLEM DA IZLAZIM SA DRUGOVIMA. MI SMO FLEKSIBILN­I, KAŽE DANIJELA

 ??  ?? Isti kao I ostali parovi: Danijela I ognjen
Isti kao I ostali parovi: Danijela I ognjen
 ??  ?? nastupa sa kubanskim flamenko sastavom
nastupa sa kubanskim flamenko sastavom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia