Blic

Uhvatiće vas ako uplatite pet miliona

Sistem bi odmah otkrio i prijavio da je u igri veliki novac, objasnio je Kristijan Kalb, dok fudbaler Marko Verati kaže da PSŽ može da pobedi svakoga sa pet golova razlike.

- Aleksandar pijevac

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati samo se nasmejao na informacij­u da je meč Lige šampiona sa Crvenom zvezdom bio namešten. Francuski mediji polako spuštaju loptu posle priče koju je u petak plasirao “L‘ekip” da je jedan od čelnika srpskog kluba uložio pet miliona evra na poraz svog tima sa pet golova razlike.

- U tome nema ni trunke istine. Na terenu se nije ništa osetilo. Mi smo odigrali veliki meč, ali dešavalo se i ranije da pobedimo sa pet golova razlike. Ovo su priče koje nas ne interesuju i koje nas ne potresaju - rekao je Verati, prvi igrač PSŽ koji je progovorio o aferi.

“Sveci” su pored Crvene zvezde (6:1), ove sezone pobedili i Lion sa 5:0, dok su 2017/18. čak sedam mečeva rešili u svoju korist sa pet ili više golova razlike. Od tih utakmica, čak tri su odigrane u Ligi šampiona - dve sa Seltikom (5:0 i 7:1) i jedna sa Anderlehto­m (5:0).

Da se radi o lovu na duhove potvrdio je i jedan od vodećih eksperata za klađenje u Francuskoj. Kristijan Kalb je za Radio Monte Karlo rekao da je tako nešto nemoguće da se uradi.

- Iskreno, nikada ništa slično nisam čuo. Da je neko zaradio pet miliona evra, to je moguće. Međutim, da se uplati odjednom pet miliona? Sistem kontrole rada kladionica bi odmah primetio takav pokušaj uplate. Vidite, da biste uplatili

 ??  ?? marko verati kaže da nije ništa Čudno da pari sen žermen rivala pobedi sa pet ili više golova razlike, tako da su priče o nameštanju glupost ekspert za klađenje je jasan - teško je uložiti pet miliona a da ne padnete: kristijan kalb
marko verati kaže da nije ništa Čudno da pari sen žermen rivala pobedi sa pet ili više golova razlike, tako da su priče o nameštanju glupost ekspert za klađenje je jasan - teško je uložiti pet miliona a da ne padnete: kristijan kalb

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia