Blic

„Blic“i vaterpolis­ti zajedno do uspeha

Sa „Blicom“sam već imao saradnju i očekujem da ostane na visokom nivou - kaže predsednik VSS Viktor Jelenić.

- Jelena medić

Vaterpolo savez Srbije, najtrofejn­iji u našoj zemlji, i “Blic” potpisali su juče dvogodišnj­i ugovor o medijskoj saradnji. Najbolji su ponovo stali uz najbolje. Posle Olimpijsko­g komiteta, ali i Košarkaško­g, Fudbalskog, Odbojkaško­g i Rukometnog saveza, “Blic” je medijsko sponzorstv­o zaokružio sa našom kućom vaterpola.

Tim povodom, ugovor su potpisali Viktor Jelenić, predsednik Vaterpolo saveza, i Sreten Radović, direktor našeg izdavaštva, a ispred trofejnih “delfina” bili su i selektor Dejan Savić, generalni sekretar Nemanja Marijan i predsednik Skupštine VSS Saša Vlaisavlje­vić, inače direktor Aerodroma „Nikola Tesla“.

- Sa “Blicom” sam već imao saradnju dok sam bio predsednik u Zvezdi i očekujem da će to da bude saradnja na visokom nivou pošto je “Blic” medijski sponzor i ostalim našim velikim sportovima, kao i Olimpijsko­m komitetu. Naši ciljevi su uvek isti, a to je osvajanje medalja, po mogućstvu zlata, a “Blic” će da bude tu da nas prati i da nam pomaže koliko može - istakao je Jelenić.

Ponosni smo što smo sa Vaterpolo savezom učvrstili i onako odlične odnose i tako zaokružili medijsku ogrlicu sa našim najuspešni­jim sportskim savezima.

- Ovo nije ništa novo. Ovo je faktički nastavak onoga što smo mi radili. Što znači da dobro radimo i da smo napravili dobar tim, dobru saradnju. Mislim da je logično da vodeća medijska kuća u Srbiji bude vezana za saveze koji upravo predstavlj­aju razne nacionalne interese kao što je Vaterpolo savez Srbije. Tako da su očekivanja da našoj publici, pratiocima i ljubitelji­ma vaterpola ponudimo ono što je najbolje i podržimo ne samo one koji gledaju, nego i one koji se bore u ime naše zemlje - naglasio je Sreten Radović.

O važnosti nastavka saradnje između naše kuće vaterpola i “Blica” govorio je i generalni sekretar VSSA Nemanja Marijan:

- Vaterpolo kao vaterpolo nije toliko zastupljen sport u medijima i veliko mi je zadovoljst­vo što smo potpisali ugovor o medijskom sponzorstv­u. I dosadašnja saradnja je bila odlična i mislim da ćemo i posle ovog potpisivan­ja unaprediti tu saradnju. Očekujem da zajedno radimo na promociji i populariza­ciji vaterpola - istakao je Marijan.

 ??  ?? tim za uspeh: nemanja marijan, viktor jelenić, sreten radović, saša vlaisavlje­vić, igor velimirovi­ć i maša drakulić potpis za medalje: jelenić i radović
tim za uspeh: nemanja marijan, viktor jelenić, sreten radović, saša vlaisavlje­vić, igor velimirovi­ć i maša drakulić potpis za medalje: jelenić i radović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia