Blic

DEVOJKU ĆERKAMA

BRINETOM

-

zgodnom brinetom sa kojom je godinu dana u vezi, i ćerkama Sijenom (6) i Valentinom (8), koje je dobio u braku sa brazilskim top-modelom Andrijanom Limom.

Zgodna devojka veoma je bliska sa Jarićevim ćerkama, što nije bio slučaj do sada ni sa jednom njegovom devojkom. Oni su čitavo popodne proveli na plaži, kupali se, sunčali, a minijaturn­i braon bikini Markove devojke privukao je pažnju svih na plaži. Očigledno je da je Jarić svoju izabranicu upoznao sa ćerkama koje su je odlično prihvatile. Fotografij­e sa plaže nastale su neposredno posle njegovog 40. rođendana, a jasno je da je Marko sa ćerkama i devojkom proveo čitav vikend.

Inače, s istom brinetom Jarića su strani paparaci uslikali i prošle godine, i to na istoj plaži. Oni su tada uživali i družili se sa košarkašev­im prijatelji­ma, a lepotica čitav dan nije skidala osmeh sa lica, dok su na plaži iznajmili krstić brnović

ležaljku jedno pored drugog.

- Budući da o privatnom životu ne govori, Marko je odlučio da isti slučaj bude i sada. Iako sa brinetom preko godinu dana uživa u vezi, a upoznao ju je i sa svojim ćerkama, košarkaš jednostavn­o ovaj put želi da svoju vezu sačuva daleko od očiju javnosti. Nema problem da se na plaži pojavljuje zajedno sa njom, ali detalje o ljubavi znaju samo najbliži prijatelji. Zasad ne žele da se zajedno pojavljuju na gradskim dešavanjim­a, ali jasno vam je da je stvar ozbiljna čim je izabranicu upozao sa ćerkama - kaže nam izvor

upućen u priču. Pozvali smo Markovog oca, Srećka Jarića, koji nam je ovaj put iskreno rekao da mu je nekadašnji košarkaš zabranio da priča o njegovom ljubavnom životu.

- Ne mogu ništa više o tome da komentariš­em, jer svaki put kada sam do sada iz najbolje namere komentaris­ao, ispao sam krivac, jer se krivica svali na mene, a ne na tog ko je nešto uradio. Žao mi je što ništa ne smem da komentariš­em, ali tako je, zabranjeno mi je, razumite rekao nam je Srećko Jarić.

Marko do zaključenj­a broja nije bio dostupan za komentar.

 ??  ?? marko je sa istom devojkom uslikan i pre godinu dana dušica spasić tijana sanja
marko je sa istom devojkom uslikan i pre godinu dana dušica spasić tijana sanja
 ??  ?? valentina i sijena su prihvatile markovu devojku i odlično se slažu
valentina i sijena su prihvatile markovu devojku i odlično se slažu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia