Blic

HOROSKOP

-

OVAN

LJUBAV Moguće je da od partnera nećete dobiti sve što ste očekivali i da ćete time biti razočarani. POSAO Ne verujete u nečija obećanja, potrebna vam je jača garancija. ZDRAVLJE Osetljivi zglobovi.

BIK

LJUBAV Delujete nezaintere­sovano za partnerove predloge. POSAO Brojne obaveze koje vas čekaju stvaraju veliki pritisak i osetnu nervozu. ZDRAVLJE Nesanica.

BLIZANCI

LJUBAV Potrebna vam je podrška voljene osobe u teškim trenucima. POSAO Budite otvoreni u komunikaci­ji sa nadređenim­a i tražite šta vam je potrebno. ZDRAVLJE Osetljiva bešika.

RAK LJUBAV Razočarani ste zbog izliva nezadovolj­stva partnera. POSAO Iako ste veoma snalažljiv­i i sposobni, neke stvari vam očigledno ne idu od ruke. ZDRAVLJE Problemi sa kolenima.

LAV

LJUBAV Otvoreno recite partneru koje stvari ne možete da tolerišete u vezi. POSAO Važno je da poštujete dogovor koji imate i da budete fer prema saradnicim­a. ZDRAVLJE Proverite krvnu sliku.

DEVICA

LJUBAV Ako vam je važno da probleme u vezi rešite, budite spremniji na kompromis. POSAO Nemojte da verujete u prevelika obećanja ili u ljude koji su jaki samo na rečima. ZDRAVLJE Nizak pritisak. VAGA

LJUBAV Želite da se malo više aktivirate na ljubavnom planu i da stvorite pozitivnij­u atmosferu. POSAO Bićete stavljeni pred svršen čin u nekim poslovnim odlukama. ZDRAVLJE Muči vas nesanica.

ŠKORPIJA

LJUBAV Moguće je da nekim problemima u sentimenta­lnoj vezi pridajete prevelik značaj. POSAO Okrenuti ste ka tome da iskoristit­e sve poslovne prilike koje se nude. ZDRAVLJE Relaksiraj­te se.

STRELAC

LJUBAV Potrudite se da pozitivno iznenadite voljenu osobu. POSAO Nemojte da donosite odluke vezane za posao u afektu ili da reagujete impulsivno. ZDRAVLJE Zubobolja.

JARAC

LJUBAV Niste na vreme pokazali svoje emocije i sada se kajete zbog toga. POSAO Potrebno je da budete spremni da prihvatite tuđe ideje koje su ipak bolje od vaših. ZDRAVLJE Izbegavajt­e alkohol.

VODOLIJA

LJUBAV Ukoliko budete ušli u avanturu sa jednom izazovnom osobom, mnogo toga možete izgubiti. POSAO Nemojte da dajete obećanja za koja znate da nećete moći da ih ispunite. ZDRAVLJE Dobro.

RIBE

LJUBAV Očekuju vas prijatni trenuci u društvu partnera koji je prepun nežnosti. POSAO Možete lako stvoriti pogrešnu sliku o nekim događajima. ZDRAVLJE Hormonalni disbalans.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia