Blic

SBB predstavio EON smart boks

-

SBB i United Grup predstavil­i su EON, prvi smart boks u regionu koji spaja televizijs­ke sadržaje sa android TV digitalnim servisima i aplikacija­ma, čime svaki TV postaje Smart TV.

Korisnici će na svom televizoru moći da gledaju kanale iz SBB ponude, koriste sve EON napredne funkcional­nosti, kao i sve android TV servise: You Tube, Google Play Music, Google Play Movies & TV, na Google Play Games skidaju i igraju igrice, kao i da koriste na hiljade drugih aplikacija iz Google Play Stora.

- Danas je naša EON platforma dobila ključni proizvod - EON smart boks. EON pruža isto iskustvo na svim uređajima, što znači da su televizori, računari, telefoni i tableti međusobno sinhronizo­vani, tako da će, na primer, korisnici moći da započnu gledanje filma iz Video kluba na telefonu, a nastave na televizoru rekao je generalni direktor SBB-A Aleksandar Seratlić, i naglasio da će EON biti dostupan svima u Srbiji, bilo da su na SBB mreži ili van nje.

Uz EON smart boks dolazi i novi daljinski upravljač sa bluetootho­m i glasovnom pretragom, koji znatjno olakšava pretragu sadržaja. Korisnici će moći da upere daljinski bilo gde i promene kanal ili da jednostavn­o glasovnim komandama pretražuju sadržaj koji žele da gledaju.

 ??  ?? generalni direktor sbb-a aleksandar seratlić
generalni direktor sbb-a aleksandar seratlić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia