Blic

Marijanin i „golf“mete razlikuju se po felnama

KAKO JE BOMBAŠ SA VOŽDOVCA POMEŠAO AUTOMOBILE I METU

- E. B.

Automobil “golf”, koji je u vlasništvu voditeljke “Pinka” Marijane Mićić i koji je dignut u vazduh na Voždovcu, prema prvim rezultatim­a istrage, samo se po felnama razlikuje od vozila kriminalca koji je bio meta mafijaškog obračuna.

U utorak oko 13 časova prilikom eksplozije ručno napravljen­e eksplozivn­e naprave povređen je Nebojša Mićić, otac poznate voditeljke koji je upravljao vozilom.

- Plastični eksploziv od oko 200 grama bio je postavljen ispod suvozačevo­g mesta. Bombaš ili zbog neiskustva ili iz žurbe eksplozivn­u napravu je stavio pod Marijanin “golf”, koji se od mete napada razlikuje samo po felnama. Inače, prvi rezultati istrage govore da je napadač čekao “golf” na Voždovcu i da je eksploziv aktivirao onog trenutka kada mu se pojavio

u vidnom polju - objašnjava naš izvor blizak istrazi.

Brat voditeljke Marijane Mićić i sin Nebojše Mićića, koji je povređen u eksploziji, za medije je rekao da je “bomba greškom podmetnuta ispod njihovog automobila”. U izjavi koju je dao u istrazi Mićić je rekao da ne zna zbog čega bi neko želeo njegovu smrt jer se nikome nije zamerio i da u poslu kojim se bavi nema neprijatel­ja. Voditeljki­n otac Nebojša zadobio je povrede ruke i bubne opne. Kako kažu svedoci, on je samo pukom srećom preživeo.

 ??  ?? voditeljka Marijana Mićić svoj automobil dala ocu kako bi njime išao na Posao
voditeljka Marijana Mićić svoj automobil dala ocu kako bi njime išao na Posao
 ??  ?? auto „golf“dignut sa 200 grama Plastičnog eksploziva
auto „golf“dignut sa 200 grama Plastičnog eksploziva
 ??  ?? Povređen: nebojša Mićić
Povređen: nebojša Mićić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia