Blic

LJUTI SE JAKOV JE LJUBOMORAN KAD SE VELJKO I JA LJUBIMO

SEKA ALEKSIĆ OTKRIVA DA SIN NEGODUJE KADA MAMA I TATA RAZMENJUJU NEŽNOSTI Pevačica se nakon kraće medijske pauze vratila nastupima i obavezama, ali priznaje da joj i dalje nije lako da se rastane od naslednika kada ide da radi. Ipak, spremna je za drugo d

- Dunja Đorđević

Pevačica Seka Aleksić i suprug Veljko Piljkić trude se da što više vremena provedu sa sinom Jakovom, koji ume da bude ljubomoran kada Seka i Veljko usmere pažnju jedno na drugo.

- On se ljuti kad se mi ljubimo i grlimo. Ljubomoran je. Zato se mi trudimo da se grlimo i ljubimo sve troje zajedno, to su trenuci koji se pamte ceo život. Zaista ne postoji ni- šta lepše. I stvarno smatram da dete treba učiti odmalena da je ljubav sve, da je pokretač svega i da ukoliko čovek ima ljubavi, ima sve - navodi Seka, i dodaje da je najviše nasmeje kada se Jakov oduševi njenim outfitom.

- On kaže “vau” kad me vidi sređenu. Za sve što ga iznenadi on govori vau, sada je naučio tu reakciju. Mada najviše ga oduševi čokoladno jaje. Taj koji dođe i donese mu čokoladno jaje kupio ga je za ceo život - kroz osmeh objašnjava Seka, i dodaje:

- Porodična sam osoba. Volela bih da imamo mnogo dece. Kao i prvi put kad se desilo - to sve prepuštam božjoj volji. Mi se nadamo da ćemo imati više dece i volela bih da moj sin zaista ima brata ili sestru, da ne bude jedinac.

Iako je Jakov napunio dve godine, Seka ne može da se opusti kad ide na nastupe.

- Kako da mi ne bude teško? To je sasvim prirodan osećaj, bilo bi glupo da ga nemam. Najteže mi je kad odlazim u inostranst­o vikendom da radim, jer nekad se desi da nisam dva dana tu, ali to je maksimalno.

Sve preko toga ne prihvatam. Non-stop smo na telefonu i video-pozivu - kaže Seka, i otkriva da li i dalje u toku noći zove dadilju da proveri da li je sve u redu:

- U početku sam 24 sata bila na telefonu, ali sada sam se nekako privikla. Mada, uvek postoji taj majčinski instinkt koji ti ne dozvoljava da budeš miran. ljubav najbitnija

Volela bih da mu podarim brata ili sestru da ne bude jedinac

 ??  ?? Seka i veljko uče jakova Da je Pevačica kaže Da joj je Porodica najbitnija
Seka i veljko uče jakova Da je Pevačica kaže Da joj je Porodica najbitnija

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia