Blic

DANAS PROTIV RADA, MILOJEVIĆ: NE RAČUNAM NA SAVIĆA

-

Fudbaleri Crvene zvezde danas protiv Rada (19 časova) na svom stadionu igraju meč 12. kola Superlige. Crveno-beli su prvi na tabeli, sa sedam bodova više ispred drugoplasi­ranog Partizana i niškog Radničkog, dok je Rad na 10. poziciji sa 13 bodova.

- U odnosu na prošlu godinu u kojoj je imao dosta problema, Rad je uz dolazak Zorana Milinković­a na čelo stručnog štaba postao konkurentn­a ekipa i kandidat za plasman u plej-of. Ne možemo da pobegnemo od činjenice da nas već u sredu očekuje gostovanje Liverpulu, ali fokusirani smo samo na Rad. Svako drugo razmišljan­je nije dobro. Prvenstvo nam je prioritet, imamo želju da odbranimo titulu - kazao je Vladan Milojević.

Šef struke crveno-belih je dodao da neće moći da računa na Vujadina Savića, ali da mladi igrači mogu uskoro da budu nosioci Zvezdine igre. - Vujadin je pojačao ritam treninga, ali izvesno je da neće igrati. Dejan Joveljić i Aleksa Terzić su igrači koji bi trebalo da postanu nosioci Zvezdine igre, mladi su i poseduju kvalitet. Ipak, sa mladima treba imati pravi tajming.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia