Blic

Nišlija pretukao devojku zbog ljubomore

- I. A.

Niška policija uhapsila je muškarca N. M. (20) iz Niša zbog sumnje da je juče u ranim jutarnjim satima došao u stan dvadesetje­dnogodišnj­e devojke kojoj je, nakon verbalne rasprave, zadao više udaraca po glavi i telu, a zatim pobegao.

Kako nezvanično saznajemo, razlog maltretira­nja je ljubomora jer je N. M. navodno saznao da se njegova devojka dopisivala sa drugim momkom.

- Slučajnim susretom saznao je da se njegova devojka dopisivala sa mladićem sa kojim je sedeo u društvu. Mladić sa kojim se dopisivala rekao je da je sa njom u vezi i pokazao mu poruke. N. M. je besan otišao kod nje, tukao je i lomio stvari po stanu. Devojka je zadobila povrede i zbrinuta je u Hitnoj pomoći. U početku je devojka tvrdila da ga ne poznaje, ali je kasnije sve objasnila - kaže naš sagovornik upućen u slučaj. Napadač je tokom lomljenja stvari po stanu povredio i sebe, pa je došao u Hitnu pomoć, ne sluteći da se tamo nalazi i policija koja je došla da od devojke uzme izjavu. Odmah je uhapšen - kaže naš izvor. Tužilaštvo nastavlja istragu.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia