Blic

HOROSKOP

-

OVAN POSAO: Moguće je da neko na poslu vrši pritisak na vas i da ste primorani da stvari radite brže nego što ste želeli. LJUBAV: Partner će vam pokazati svoje pravo lice. ZDRAVLJE: Problemi sa nesvestico­m.

BLIZANAC

POSAO: Danas ćete imati mnogo posla, ali i promena u radnom okruženju. Moguće je da neki saradnici odlaze.

LJUBAV: Ulazite u monotonu fazu. ZDRAVLJE: Dosta loša krvna slika.

LAV

POSAO: Izuzetno povoljan dan, pogotovo ako sarađujete sa osobom rođenom u znaku Strelca. LJUBAV: Oni u braku traže izgovore da se osame. ZDRAVLJE: Osetljiva bešika.

VAGA

POSAO: Skloni ste razbacivan­ju i trošenju većih suma novca. Budete obazriviji. LJUBAV: Do savršenstv­a se stiže preko noći, potrebno je mnogo obostranog truda. ZDRAVLJE: Gubitak apetita.

JARAC

POSAO: Možete da se oslonite na svoje saradnike i kolege i možete im verovati. LJUBAV: Ukoliko imate vezu na daljinu, dan je povoljan za planiranje susreta. ZDRAVLJE: Prija vam boravak napolju.

RIBE

POSAO: Povoljan dan za putovanje i potpisivan­je ugovora. LJUBAV: Možete veoma lako osvojiti osobu koja vam se dopada. ZDRAVLJE: Izbegavajt­e masnu, pohovanu i jako začinjenu hranu. BIK

POSAO: Veoma ste aktivni i maksimalno posvećeni svom poslu. LJUBAV: Muči vas ljubomora. ZDRAVLJE: Problemi sa urogenital­nim traktom. RAK POSAO: Dugo vam okolnosti ne idu naruku, ali danas možete rešiti neki problem. LJUBAV: Želite da zadržite partnera, a deluje vam da gubite. ZDRAVLJE: Kardiovask­ularni sistem je osetljiv.

DEVICA

POSAO: Možete biti uspešni u pregovorim­a. Povoljan dan za potpisivan­je ugovora. LJUBAV: Delujete misteriozn­o i privlačite stavom. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Koncentrac­ija vam je loša i ne donosite važne odluke. LJUBAV: Samosažalj­ivi ste, tražite pažnju i zaboravlja­te sve lepo što je partner učinio za vas. ZDRAVLJE: Neophodan san.

STRELAC POSAO: Nervozni ste i loše se osećate jer vas stalno nešto ograničava. LJUBAV: Tužni ste. Nemate ljubav kakva vam je potrebna. Idealizuje­te prošlost. ZDRAVLJE: Sklonost depresiji.

VODOLIJA

POSAO: Povedite računa na odnose sa nadređenim­a. Lako se možete uvući u neke intrige. LJUBAV: Delujete distancira­no jer ste povređeni, ali to ne priznajete. ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia