Blic

Partizan da bude zadovoljan bodom

CRNO-BELI IGRALI SAMO 0:0 SA SPARTAKOM U 12. KOLU SUPERLIGE Visoku ocenu zaslužio je samo golman Stojković, koji je odbranio penal Čečariću i zicer Dunđerskom u poslednjim trenucima.

- Aleksandar pijevac

Da nije bilo golmana Vladimira Stojkovića, fudbaleri Partizana bi za vikend doživeli sudbine i drugih članova crno-bele porodice, vaterpolis­ta i košarkaša. Ovako, trener Zoran Mirković i njegovi igrači mogu da budu zadovoljni sa 0:0 protiv Spartaka u meču 12. kola Superlige odigranom u Kuli. Partizan je posle trećeg remija u četiri poslednja meča pao na četvrto mesto na tabeli, sa čak devet bodova manje od vodeće Crvene zvezde.

Šta nam je doneo meč u Kuli? Pre možemo da kažemo da nam je više odneo - 90 minuta života. Subotičani na privremeno­m radu u Kuli su gledali kako da umrtve meč sa brojnim prekidima i da šansu za pogodak potraže u kontranapa­dima. Iznenađuje, međutim, da su fudbaleri Partizana prihvatili spori ritam, tako da je Spartak, hteo - ne hteo, u 30. minutu izvukao jedanaeste­rac. Sćekić je neoprezno krenuo po loptu, visoko je podigao nogu i udario je jednog od rivala. Sudija Vasić je odmah pokazao na belu tačku. Čečarić je šutirao snažno, ali se Stojković bacio u desnu stranu i uhvatio je loptu koja je išla po zemlji. Domaćin je već u narednom napadu tražio drugi penal, posle starta

Stojkovića

 ??  ?? vladimir stojković je u . minutu odbrani penal koji je izveo Čečarić
vladimir stojković je u . minutu odbrani penal koji je izveo Čečarić
 ??  ?? razočaran je izdanjem partizana: zoran mirković
razočaran je izdanjem partizana: zoran mirković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia