Blic

„Ljudi, sve je u redu, samo zamor materijala”

GLUMAC SE OGLASIO NAKON ŠTO MU JE POZLILO NA SCENI

- F. Jovanović

Poznatom srpskom glumcu Sergeju Trifunović­u pozlilo je u nedelju na sceni novosadsko­g Pozorišta mladih, ali je nakon pregleda srca u Sremskoj Kamenici pušten na kućno lečenje.

Trifunović je, kako smo pisali, kolima Hitne pomoći prevezen u Institut za kardiovask­ularne bolesti u Sremskoj Kamenici zbog sumnje na srčane tegobe, ali je ubrzo nakon pregleda pušten kući uz savet da se obrati izabranom lekaru opšte prakse radi daljih provera. Podsetimo, Trifunović je zajedno sa kolegom Vojislavom Brajovićem, sa kojim igra u predstavi “Voz”, izašao na scenu Pozorišta mladih, ali su se nakon svega par minuta vratili iza pozorišnih kulisa.

U prepunoj sali nastalo je komešanje pošto se glumci nisu duže vreme pojavljiva­li, a zatim je na scenu ponovo stupio Trifunović i zaprepasti­o prisutne rečima da mora da otkaže predstavu. On se izvinio gledaocima, rekavši im da je pokušao da igra, ali da ne uspeva jer se ne oseća dobro i zamolio ih za razumevanj­e što zbog trenutnog stanja mora da otkaže predstavu. Novosadska publika ispratila ga je aplauzom, a mnogi gledaoci ostali su u sali na svojim mestima u nadi da se radi o nekom pozorišnom triku. Nažalost, njihove nade razbili su zvuci sirena Hitne pomoći, čija je ekipa glumca na nosilima prenela do ambulantni­h kola, a zatim prevezla u Institut za kardiovask­ularne bolesti.

Juče po podne Trifunović se oglasio na Tviteru.

- Ljudi, sve je u redu. Samo mali zamor materijala: em vučem neku virozu danima, em ne stajem. Živ, zdrav, nenormalan. Publici u Novom Sadu se izvinjavam, eto nas za tri dana, 25. 10, da uživamo kako treba - napisao je glumac. Voja Brajović bio je sve vreme uz kolegu Sergeja Trifunović­a.

- Posle pet minuta, odnosno posle dva songa uvođenja publike u predstavu, Sergej nije mogao da nastavi. Čučnuo je iza scene i počeo da maše da ne može više. I jednostavn­o je izgubio govor. Ja sam ga animirao i video da to nije infarkt, zvao sam odmah Hitnu pomoć - rekao je Brajović za “Blic”, i dodao da se Sergej dobro oseća.

 ??  ?? trifunović bio na pregledu u sremskoj kamenici
trifunović bio na pregledu u sremskoj kamenici
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia