Blic

KIJA NEMA ISKUSTVA DA OCENJUJE PEVANJE DECE

Goca Tržan kaže da Kija nema pevačkog iskustva, ali da joj ne smeta što je članica žirija. Sa druge strane, Kockareva se ne obazire na negativne komentare i srećna je zbog učešća u šouu.

- Dušan panajotovi­ć

Novi rat između Kije Kockar i Goce Tržan mogao bi da nastane s obzirom na to da je nekadašnja pevačica grupe “Tap 011” iznela stav da pobednica “Zadruge” nije kompetentn­a da muzički ocenjuje učesnike “Pinkovih zvezdica”.

- Ja mislim da nema dovoljno pevačkog iskustva da bi komentaris­ala pevanje. Produkcija želi da poveća gledanost šouprogram­u. Ako će svi koji su gledali Kiju Kockar u “Zadruzi” zbog nje gledati “Zvezdice” i da ih to na neki način oplemeni, da vide da postoji nešto osim seksa, maltretira­nja i svađanja posle dva, onda je meni drago što je ona u žiriju. Jer ćemo onda napraviiti nešto dobro - kaže Goca Tržan.

Ona dodaje da ona radi samo svoj posao i da se ne tangira što je u žiriju sa Kristinom Kockar.

- Kristini sam rekla da mislim da nema dovoljno iskustva da bi ovde sedela. No, prosto ovo nije moj šou da bih se time bavila. Moj posao je da ocenjujem decu, da budem uz njih i da im dam vetar u leđa kaže Goca.

Iako su mnoga deca u bekstejdžu komentaris­ala da ne gledaju rijaliti program, Goca Tržan je revoltiran­o odgovorila.

- Pusti ti te priče. U prvoj emisiji su svi potrčali da se fotografiš­u s njom. Moj posao nije da igram roditelja svakom detetu i da ih učim ko treba da im bude idol. Ako baš toliko prezirete rijaliti, nemojte da gledate. Sve dok vi to gledate, vaša deca to podržavaju. Zašto ja da kritikujem Kristinu i da komentariš­em ženu koja je tek počela posao, da joj postavljam nogu? Ne pada mi na pamet. Ona je tu s razlogom. Zna produkcija koji je razlog, ja s tim nemam ništa. Ne osećam se uopšte ugroženom niti povređenom - smatra Goca.

Kristina Kockar sa druge strane kaže da se odlično snalazi u crvenoj stolici i da su svi članovi žirija prema njoj super. Negativni komentari o njenom učešću u ovom programu je ne dotiču.

- Meni nije stvorio rijaliti. Stvorili su me otac i majka, život me je stvorio. Mislim da sam kompetentn­a da sedim u žiriju zato što su ovo “Pinkove” zvezdice koje su već prošle takmičenje i ceo proces koji se tiče pevanja. Ja sam proteklih sedam godina bila iza scene i na probama i znam kako te stvari funkcioniš­u, a i sve ovo sam sama napravila. Ja sam, za razliku od mojih koleginica, za kratko vreme postigla ono što oni nisu. Ja sam tu da prepoznam da li imaju iks faktor, potencijal da budu zvezde - kaže Kija za “Blic”.

 ??  ?? KIJA JE TU S RAZLOGOM. NE OSEĆAM SE UOPŠTE UGROŽENOM NITI POVREĐENOM, KAŽE GOCA
KIJA JE TU S RAZLOGOM. NE OSEĆAM SE UOPŠTE UGROŽENOM NITI POVREĐENOM, KAŽE GOCA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia