Blic

Imaju loš dan

I SMEĆE NE KOMENTARIŠ­EM“

- Godina XXII, 23.10.2018 .... 417.09.2013.broj 7791 - Email: redakcija@blic.rs List izlazi svakodnevn­o. Rukopisi se ne vraćaju. Štampa „APM print”.

kaže da je napad nejmarom i pari sen mora da se respektuje, ali ne više nego što to zaslužuje na terenu.

- Mislim da Liverpul sa Salahom, Firminom i Maneom ima najbolji napad na svetu. Brzi su i igraju briljantno sa loptom i bez nje. Samo PSŽ sa Nejmarom, Mbapeom i Kavanijem može da se poredi sa Liverpulom. Takođe, možemo samo da se nadamo da će imati loš dan. Kako da se borimo sa njima? Jedino možemo da damo sve od sebe i da u sredu odigramo utakmicu života - rekao je Zvezdin desni bek, Filip Stojković.

On je dodao i da su svi na „Marakani“svesni da postoji velika razlika između crveno-belih i ostalih timova iz C grupe Lige šampiona.

- Liverpul je moćan tim toliko da moj dobar drug Marko Grujić nije mogao da zaigra i da dobije pravu šansu. Međutim, siguran sam da će doći dan kada će se on vratiti na „Enfild“i biti deo prvog tima - dodao je Stojković.

Na “Enfildu” je prilično mirno, kao da će Jirgen Klop o meču da razmišlja pred sam početak. Više se priča o duelima koji predstoje posle Lige šampiona sa Kardifom i Arsenalom u Londonu, međutim, sigurno je da domaći fudbaleri neće izaći spuštenog garda.

Klop, bukvalno, može da izvede dva podjednako snažna sastava, ali engleski mediji smatraju da Nemac neće rizikovati kao što to

Marko Marin najverovat­nije neće putovati u Liverpul, dok će odluka o kapitenu Vujadinu Saviću biti doneta danas pred polazak

pre tri nedelje nije uradio ni njegov zemljak Tomas Tuhel.

Pod znakom pitanje je jedino Sadio Mane, kojem je operisan polomljeni palac. Senegalac će najmanje tri nedelje morati da nosi gips, ali to ne znači da će da pauzira. Klop želi da Mane igra, a meč sa Crvenom zvezdom

je možda idealna prilika da se vidi koliko sjajni napadač može u ovom trenutku.

Pretpostav­lja se da će Klop početi sa Alisonom na golu, u poslednjoj liniji će biti Robertson, Van Dajk, Gomez i Aleksander Arnold, na sredini Fabinjo, Milner i Vajnaldum i u napadu Firmino, Salah i Staridž.

 ??  ?? filip stojković
liverpula nezadrživ i poredi ga s
žermenom
filip stojković liverpula nezadrživ i poredi ga s žermenom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia