Blic

MENADŽER: LAZIĆ IMAO NAPORAN VIKEND

- Ekipa “Blica”

Pevač Darko Lazić životno je ugrožen nakon saobraćajn­e nesreće koja se dogodila juče ujutru u Brestaču kod Pećinaca.

U teškoj saobraćajn­oj nesreći koja se dogodila juče oko 8.30 sati, BMW kabriolet, kojim je upravljao pevač Darko Lazić, sleteo je sa lokalnog puta Subotište-brestač i prevrnuo se na krov. Prvi rezultati istrage pokazali su da je pevač bio sam, išao je ka rodnom mestu i nije bio vezan. U jednom trenutku, iz još uvek neutvrđeni­h razloga, izgubio je kontrolu nad vozilom koje se prevrtalo nekoliko puta, da bi se zaustavilo na krovu u njivama. Posledice Razna nagađanja mogu se čuti zato što je Darko veče pre saobraćajn­e nesreće bio na jednom slavlju, a atmosferu sa zabave je i sam objavio na društvenoj mreži Instagram. Njegov menadžer rekao je da Darko nije nastupao, već da je bio na privatnom slavlju.

- Još ne znam koji su uzroci nesreće, policija radi na tome. Ne znam da li je bio pod dejstvom alkohola, ali to je sada najmanje bitno. To može svakome da se desi, nema veze sa tim da li je pio ili ne, i trezan čovek može da ima udes. Moguće je da je samo bio umoran pa je zaspao, imali smo naporan vikend, bili smo u Švajcarsko­j i Nemačkoj - kaže za “Blic” Darkov prijatelj i menadžer Miljan Vračević.

nesreće pokazuju jezive slike sa lica mesta na kojima se vidi potpuno smrskano prevrnuto vozilo. Tom prilikom Lazić je zadobio teške telesne povrede i hitno je prevezen u KBC “Zemun”, gde se lekari bore za njegov život!

- Darko Lazić je životno ugrožen i nezahvalno je davati prognoze. Dovezen je ovde posle nesreće. Ima teške

telesne povrede, takozvanu politraumu - rekao je dr Dragoš Stojanović, direktor KBC “Zemun” za “Blic”.

Pevač je u saobraćajk­i zadobio povrede glave, prelom butne kosti, prelom rebara, a smešten je na Odeljenje intenzivne nege. Prema poslednjim informacij­ama pre zaključenj­a ovog broja, Lazić je ubrzo trebalo da uđe u operacionu salu. Bio je pod sedativima jer je bio mnogo uznemiren. U operaciono­j sali biće mu operisana butna kost koja je polomljena, saznaje “Blic”. Pevač je priključen na aparate. On je bio uveden u veštačku komu kako bi mogao da mu bude urađen skener, što je potvrdio i njegov prijatelj i menadžer Miljan Vračević.

- Osim preloma butne kosti, ima frakturu i oko karlice, kao i od petog do devetog rebra. Gotov je ceo skener, ali se čeka dijagnosti­ka. Nikome ne puštaju da ga vidi, na intenzivno­j je, svi smo u šoku i nadamo se da će preživeti. To ne sme ni da se dovede u pitanje - rekao je Miljan za “Blic”.

Darkov menadžer dodao je da pevač nije u svesnom stanju i da ga u bolnici nije video, jer to juče u tom trenutku nije bilo dozvoljeno. Kako saznajemo, pevač je u bolnicu prevezen u svesnom stanju, međutim, na pitanja o nesreći policajcim­a je odgovarao nepovezano zbog povrede glave. U KBC “Zemun” odmah je došla i Darkova porodica. Darkovi roditelji Milan i Branka, kao i mlađi brat Dragan stigli su u zemunsku bolnicu sa pevačevom devojkom Marinom Gagić.

- Ne znamo još ništa, čekamo da nam kažu šta se dešava - rekao je pevačev brat

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia