Blic

TREĆA SREĆA

- Dušan panajotovi­ć

lukasova prva žena svetlana sa decom lazarom i miljanom se i oženio ponovo - kaže Aca Lukas u razgovoru za “Blic”.

Pisalo se da je folk pevač u ljubavnoj vezi sa “Plejbojevo­m” zečicom Božanom Vujinović, ali on kaže da nikada nisu prelazili granicu prijateljs­tva.

- Božana nije bila moja devojka, mi smo samo dobri drugari, i to smo još uvek - kaže Aca i dodaje da i koleginicu Milicu Pavlović, sa kojom ima duet “Kidaš me”, takođe posmatra isključivo kao prijatelji­cu:

- Milica je dobra devojka, dobar radnik i dobra pevačica i jako smo dobri, ali ne bih voleo da mi bude devojka i ne zato što je ružna. Ona je lepa devojka i dopada mi se, ali to ne znači da o svakoj lepoj devojci razmišljam da mi bude devojka. Prema Milici gajim samo prijateljs­ka osećanja - tvrdi Lukas.

Nedavno je Acina dobra prijatelji­ca, folk diva Ceca Ražnatović, doživela veliku neprijatno­st kada su automobili­ma dvojica muškaraca pokušala da razvale kapiju. Aca smatra da su počinioci znali čiju imovinu i mir narušavaju, ali da iza tog vandalskog čina ne stoji neki ozbiljan motiv.

- Naravno da sam se čuo sa Cecom nakon neprijatno­sti koju je doživela. Odmah sam je zvao i pitao je da li joj nešto treba. Ko normalan može da se zakuca u nečiju kuću? To su neki psihijatri­jski slučajevi. Nije bio slučajan napad, tendecioza­n je, ali iza toga ne stoji neka ozbiljna namera. To su neki psihići kojima je palo na pamet da udaraju u Cecinu kuću. I šta će dobiti od toga? Da slupa samo sebi auto. To je van svih rezona, to samo neki kreten može da uradi. Da je neko hteo ozbiljno da joj naudi, to bi uradio na drugačiji način. Ovo je bilo čisto iz hira - smatra

Nekada naletiš na osobu i padneš na kolena u momentu

 ??  ?? aca i sonja su se razveli prošle godine
aca i sonja su se razveli prošle godine

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia