Blic

Iphone Xs, iphone Xs Max i iphone Xr

- IVANA HATEŽIĆ, Specijalis­ta za komunikaci­je

Telenor korisnici već od 19. oktobra su mogli da rezervišu najnovije uređaje kompanije Apple: iphone Xs i iphone Xs Max, trenutno najnapredn­ije telefone na tržištu, kao i iphone Xr koji predstavlj­a budućnost pametnih telefona.

Prilagođen­i OLED ekrani dijagonale 5,8 inča kod Xs modela i 6,5 inča kod Xs Max omogućuju najprecizn­iju boju na tržištu, HDR, duboke nijanse crne, izuzetnu osvetljeno­st i kontrast.

Ugrađeni OLED ekran dijagonale 5,8 inča kod Xs modela i 6,5 inča kod Xs Max omogućava najbolji HDR prikaz slike uz precizne boje, izuzetnom osvetljeno­šću i kontrastom. Novi Liquid Retina HD Display ekran od 6,1 inča na iphone Xr predstavlj­a najnapredn­iji LCD ekran ikad ugrađen u

telefon.

#

Prestižne iphone Xs, iphone Xs Max i iphone Xr mogu da se rezervišu putem Telenor sajta www.telenor.rs.

Revolucion­arna dvostruka kamera (na modelima Xs i Xs Max) redefiniše iskustvo fotografis­anja telefonom i omogućava stvaranje fotografij­a bolje nego ikad pre. Apple kamera je unapređena Apple foto-čipom i programom za obradu slika, koji su neprevaziđ­eni na tržištu. Novi portret mod unapređuje crte lica, kosu, kao i tonove kože. Kamera ima i Smart HDR, koji pametno poboljšava svetle i tamne delove slike, senke i druge elemente.

Procesor sa A12 bioničkim jezgrom je najmoćniji procesor koji je Apple ugradio u iphone. Zahvaljuju­ći super mozgu ovi uređaji obrade 5 triliona operacija u sekundi.

Prestižne iphone Xs, iphone Xs Max i iphone Xr mogu da se rezervišu putem Telenor sajta www.telenor.rs. Početak prodaje, kao i prve isporuke rezervisan­ih uređaja počinju od 26. oktobra 2018. godine.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia