Blic

HOROSKOP

-

OVAN

LJUBAV Nema razloga da odustajete od svojih planova kada je nova osoba u pitanju. POSAO Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima.

ZDRAVLJE Napetost.

BIK

LJUBAV Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari. POSAO Različite obaveze predstavlj­aju veliki psihološki teret za vas. ZDRAVLJE Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV Dovoljno je da vidite zadovoljst­vo na licu drage osobe da biste osetili zanos. POSAO Obratite pažnju na nove informacij­e koje ćete dobiti. ZDRAVLJE Uzimajte više tečnosti.

RAK

LJUBAV Postoje neka pitanja koja se postupno rešavaju. POSAO Nove dogaaje na poslovnoj sceni prihvatite u optimistič­kom stilu. ZDRAVLJE Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV

LJUBAV U odnosu sa bliskom osobom izbegavajt­e novu raspravu i rivalstvo.

POSAO Postoje stvari koje činite u tajnosti što loše utiče na vašu koncentrac­iju.zdravlje Nađite način da se opustite.

DEVICA

LJUBAV Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje priče koja izaziva ljubomoru. POSAO Nalazite se pod pritiskom, ali to vam ne daje za pravo da zanemarite svoje obaveze. ZDRAVLJE Dobro. VAGA LJUBAV Pratite svoj unutrašnji glas u susretu sa bliskom osobom. POSAO Preuzmite stvari i kontrolu u svoje ruke. ZDRAVLJE Dobro. ŠKORPIJA

LJUBAV U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitos­ti. POSAO Obratite pažnju na korisne informacij­e i prihvatite pozitivan uticaj. ZDRAVLJE Dobro. STRELAC LJUBAV Raduju vas novi događaji sa partnerom koga ste skoro upoznali. POSAO Pokrenite inicijativ­u u različitim pravcima. ZDRAVLJE Počnite sa vežbanjem.

JARAC

LJUBAV Između vas i partnera povremeno provejava zajedničko nepoverenj­e. POSAO Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji.

ZDRAVLJE Napetost.

VODOLIJA

LJUBAV Uživajte u svom svetu intime. POSAO Važno je da pravilno ističete svoje zahteve za korekcijom ličnog dohotka. ZDRAVLJE Provodite više vremena na svežem vazduhu.

RIBE

LJUBAV Trenutno vam je potrebno ne samo nečije prisustvo već i emotivna podrška. POSAO Imate loš predosećaj u iščekivanj­u na rasplet nekih dogaaja na poslovnoj sceni. ZDRAVLJE Dobro.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia