Blic

I tinejdžer uhapšen zbog ubistva maćehe

- E. B.

Ivan Balog (19) uhapšen je juče zbog sumnje da je zajedno sa ocem Jovicom Petkovim (47) usmrtio njegovu suprugu, svoju maćehu Dragicu Petkov (62) u ponedeljak uveče u porodičnoj kući u Ulici Branka Radičevića broj 13 u novosadsko­m naselju Salajka.

Kako saznaje “Blic”, Balogu je određeno policijsko zadržavanj­e do 48 sati po odobrenju javnog tužioca kome će zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u saizvršila­štvu biti priveden na saslušanje u zakonskom roku. “Blic” je već izveštavao da je Petkov kobne večeri nakon počinjenog zločina otišao do prvih komšija u dvorište i rekao im da pozovu policiju čiji su službenici pronašli Dragicu u sobi u lokvi krvi.

Tragične večeri policija nije zatekla Baloga u kući, već samo njegovog oca Jovicu koji je bio u vidno alkoholisa­nom stanju i opirao se hapšenju, ali su tokom istrage došli do informacij­a da je i on bio prisutan prilikom izvršenja zločina. Motiv tog ubistva još nije utvrđen, a kako “Blic” nezvanično saznaje, Balog se nije slagao sa pokojnom maćehom i među njima je bilo puno nesuglasic­a. Prema nezvanični­m informacij­ama, Balog je došao kod oca Jovana kobne večeri i s njim je sedeo i pio, a potom je izbila svađa između njega i maćehe u koju se uključio i Jovica. U policiji saznajemo da istraga treba da utvrdi da li su obojica napala nesrećnu ženu koja je više puta izbodena nožem.

 ??  ?? dragica petkov (% ) ubijena je u ponedeljak
dragica petkov (% ) ubijena je u ponedeljak

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia