Blic

SLOBA: KUPIĆU KIJINU KNJIGU, NE TREBA DA MI POKLONI

Iako je Kristina Kockar izjavila da će prvi primerak svoje knjige sačuvati za Slobodana Radanovića, on ističe da za tim nema potrebe i dodaje da će knjigu pročitati od korice do korice.

- filip jovanović

Otkako je Kija napisala roman “Moj potpis”, svi iščekuju komentar njenog bivšeg supruga Slobe Radanovića. Jedan od aktera autobiogra­fije pobednice rijalitija “Zadruga” je upravo Sloba, te nas je interesova­lo da li je pročitao knjigu.

- Nisam. Trebalo je da odem na Sajam knjiga, ali sam baš bolestan, imam upalu grla, primam injekcije - kaže Sloba i dodaje:

- Nisam je pročitao zato što je nemam, ali kupiću je. Neću joj tražiti da mi pokloni.

Na pitanje da li će knjigu pročitati od korica do korica, Sloba kaže: - Definitivn­o. Kristina Kockar je u knjizi otkrila i da je Sloba nije prvi put prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju “Zadruga” već da se to desilo i ranije. Naime, ona je opisala period iz 2015. godine kada se Radanović takmičio u “Pinkovim zvezdama”. Ona je sanjala svog muža u bazenu sa nekom drugom devojkom i morala je nešto da preduzme:

„Iz nekog razloga đavo mi nije dao mira i palo mi je na pamet da uzmem njegov telefon. Pronašla sam poruku od devojke koju smo sreli desetak dana ranije, dok smo bili u jednom klubu. Poruke su imale sek*ualni sadržaj. Posvađali smo se, ja sam ga udarala pesnicom. Danas mi je žao što ga nisam udarila jače“, napisala je Kija u knjizi.

Na konstataci­ju da je Kija u romanu pisala o prevari, Sloba je odgovorio pitanjem: “Gde sam je prevario?”. Kada smo mu objasnili da je to bilo tokom njihovog braka, on je rekao:

- Pre „Zadruge“, pre svega ovog? To su gluposti, to nije tačno.

Mnogi komentariš­u da je Kijina knjiga previše intimna, te se pitaju zašto ju je izdala kada smo imali priliku da vidimo šta se sve izdešavalo u njihovom životu, a na to Sloba kaže:

- To je njen život i njena stvar. Može da radi šta god poželi. Verovatno je ispričala sa svoje tačke gledišta. Ona priča svoju verziju istine.

Na pitanje da li će i on napisati knjigu i ispričati svoju verziju istine, sa osmehom odgovara:

- Ma, ja ću snimiti holivudski film. Šalim se. Ja čitam knjige, ja ne pišem.

Tinejdžeri su pre dva dana u nepregledn­im redovima čekali da im Kija potpiše knjigu, te nas je interesova­lo šta Radanović misli o tome.

- Divan događaj Sajam knjiga. Deca su verovatno došla da traže autogram i da se slikaju. Sve je kul.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia