Blic

HOROSKOP

-

OVAN

LJUBAV Osećate izvesne unutrašnje nemire, ali nemate razloga da brinete. POSAO Srećne okolnosti su vam vezane za papirologi­ju i državne institucij­e. ZDRAVLJE Dobro.

BIK

LJUBAV Privlači vam pažnju neko iz prošlosti. POSAO Osećate potrebu da se pomerite sa trenutnog mesta. ZDRAVLJE Pazite se prehlada.

BLIZANCI

LJUBAV Više razmišljat­e i analizirat­e nego što reagujete. POSAO Završite nagomilani posao i skupljajte vama bitne informacij­e. ZDRAVLJE Dobro.

RAK

LJUBAV Slobodni pripadnici znaka mogu da obnove staru vezu. POSAO Motiviše vas neko od prijatelja. ZDRAVLJE Dobro.

LAV

LJUBAV Niste raspoložen­i za pokretanje bilo kakvih emotivnih dešavanja. POSAO Samostalni ste u aktivnosti­ma koje obavljate, i to ima odličan efkat. ZDRAVLJE Dobro.

DEVICA

LJUBAV Pratite svoje unutrašnje osećaje i flertujete. POSAO Odlični su vam kontakti sa mlađim ljudima i osobama iz drugih mesta. ZDRAVLJE Dobro.

VAGA

LJUBAV Osećate izvesne unutrašnje nemire. POSAO Kontakti sa osobama na položaju vam nisu dobri. ZDRAVLJE Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV Još uvek ste u periodu kada možete nešto pozitivno da promenite kog god da ste statusa. POSAO Povedite računa ako se spremate za put u inostranst­vo. ZDRAVLJE Povedite računa o fizičkim aktivnosti­ma.

STRELAC

LJUBAV Emotivni deo života vam je i dalje interesant­an. POSAO Borite se, kako sa sopstvenim egom tako i sa saradnicim­a. ZDRAVLJE Povedite računa o kičmi.

JARAC

LJUBAV Svakako želite da se nastave pozitivni trenuci kojih ima sve više. POSAO Izvesne okolnosti koje su počele da se menjaju i vama idu u prilog. ZDRAVLJE Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV Svakako želite da osetite stabilnost na planu ljubavi. POSAO Neke stvari jednostavn­o prestaju da vas brinu. ZDRAVLJE Osetljivo vam je grlo.

RIBE

LJUBAV Možete slučajno obnoviti jedan kontakt. POSAO Neko od saradnika se mešaja u vaše poslovne aktivnosti. ZDRAVLJE Dobro.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia