Blic

Bombe, s tribina

SKU IZ ZVEZDE U PARTIZAN

- Dokle može Partizan u ovoj sezoni? Kako je cela ova situacija ostavila traga na vas?

svima i družim se i družiću se kao i do sada. Samo želim da igram, ništa drugo. Nema potrebe da se diže halabuka, podgreva atmosfera. Znam šta me čeka na derbiju, ali sam prošao mnogo toga u životu. Prvenstven­o sam Srbin i profesiona­lac - u dahu će Stefan.

- Mladi smo, ali rastemo uprkos turbulentn­im situacijam­a stefan janković koje su normalne. Imamo i mlade strance koji su prvi put u Evropi, pa domaće još mlađe igrače. Mislim da možemo puno iako znam da se od Partizana očekuje da ide na pobedu na svakoj utakmici.

- Svakog avgusta sam bio spreman za početak sezone, a sada nisam znao kada ću početi da igram. Treniram, iščekujem i iskreno sam u poslednje vreme upao u nervozu. Nisam znao šta ću sa sobom. Igrao sam „soni“, gledao utakmice Partizana na TV... Bilo mi je teško što se odužilo i nisam znao kada će ova saga da se završi. Izdržao sam i atletski prvu utakmicu, a i mentalno. Nisam imao pritisak. Treba mi kontakt, timski rad kao i svakom igraču. Džaba sav individual­ni rad bez pet na pet. Brzo ću ući u ritam. Iskreno, drago mi je što sam dobio toliko minuta na startu.

 ??  ?? u crno-belom dresu:
u crno-belom dresu:

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia