Blic

Pucao u podstanare zbog neplaćene kirije

- M. Brkić, A. Milutinovi­ć

Rodoljub R. (55) uhapšen je juče zbog sumnje da je u svojoj kući u Nabokovlje­voj ulici na Zvezdari, u naselju Mali Mokri Lug, pucao iz puštolja u hodniku stana u kojem se nalazila porodica sa troje maloletne dece.

Pucnjava se dogodila u subotu uveče, a kako saznajemo, incidentu je prethodila svađa oko neplaćene stanarine. Rodoljub je, revoltiran činjenicom da mu porodica mesecima nije platila stanarinu, počeo da vitla pištoljem i preti. Zatim je, dok su u iznajmljen­om stanu bili muž, žena i njihovo troje dece, pucao u zid u hodniku.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, u napadu niko nije povređen, a stanodavac je porodicu samo hteo da zastraši. Uhapšen je odmah ujutru, a porodica je po svemu sudeći pobegla glavom bez obzira. Reporteri “Blica” zatekli su juče na licu mesta praznu trošnu kuću otvorenih vrata u kojoj se nalazilo nekoliko mačaka. Kroz prozor trošne kuće videle su se pobacane stvari, prevrnut krevet, otvoreni ormari sa garderobom, kao i dečije igračke. U dvorištu kuće ostavljene su šerpe, tanjiri, obuća, dečija kolica, dok se na žicama i dalje suši veš, što govori da je porodica u velikoj žurbi napustila kuću, ostavivši mnogo stvari za sobom. Kako komšije tvrde, Rodoljub godinama živi sam u ovoj trošnoj kući, a da je podstanare doveo kako bi imao izvor prihoda budući da godinama ne radi.

- Viđali smo porodicu sa decom, imaju dečaka i devojčicu od oko četiri godine i bebu. Živeli su zajedno s njim u kući, morao je da ih uzme jer nema od čega da živi. Taj čovek nikada nije radio - kaže prvi komšija.

Dok su deca bila u sobi, nasilnik pucao u zid i pobegao

 ??  ?? U ovoj kući se dogodila svađa, a kasnije i pucnjava
U ovoj kući se dogodila svađa, a kasnije i pucnjava

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia