Blic

Pretučen u za pa uhapšen z

- Ekipa „Blica”

Milan Lujanski Cipi (21), pripadnik navijačke grupe „Vandal bojs”, koji je prošle nedelje upucan na Novom Beogradu, za samo nekoliko meseci od hapšenja zbog učestvovan­ja u neredima na derbiju bio je meta napada i u drugim slučajevim­a, a nije ga zaobišlo ni privođenje zbog posedovanj­a narkotika.

Pripadnik “Vandal bojsa”, grupe bliske Milošu Radisavlje­viću Kimiju, dospeo je u žižu javnosti još u decembru 2017. godine nakon brutalnog sukoba dve zaraćene frakcije na južnoj tribini. Nakon što je policija zaustavila tuču grupe huligana okupljene oko „Janjičara” i Kimija, a za koju se sumnjalo da ju je zapravo inicirao Filip Korać kako bi se preko Kimija domogao kontrole nad južnom tribinom, a samim tim dobrim delom preuzeo i tržište narkotika i obezbeđenj­e elitnih klubova po Beogradu, fotografij­e sa krvavog derbija obišle su Srbiju i Evropu.

Fotografij­a Lujanskog, na kojoj je taj mladić krvave, razbijene glave, go do pojasa, objavljena je u svim medijima u Srbiji, a podeljena je širom Evrope kao najveća bruka i sramota srpskog fudbala i pokazatelj dubine kriminalno-navijačkih sukoba u Beogradu.

Sa kontuzijom glave i povređenom desnom jagodičnom kosti, Lujanski je tada uhapšen. Sa njim su uhap-

 ??  ??
 ??  ?? Milan lujanski uhapšen zbog tuče na 156. derbiju LUJAN ODBIO DA ZATVORU TUKAO, VEĆ DA JE PAO POVR
Milan lujanski uhapšen zbog tuče na 156. derbiju LUJAN ODBIO DA ZATVORU TUKAO, VEĆ DA JE PAO POVR

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia